Дуалните зодиакани знаци и какво е важно да знаете за тях

Дуално зодии

Дуалните знаци в хороскопа са Близнаци, Стрелец и Риби и са наречени дуални, защото изображението на знака съчетава два символа. Тези зодии могат да бъдат обединени от общи признаци, но има и съществени разлики помежду им.

Близнаците съчетават двойка момчета или момичета, Рибите са изобразени чрез две риби, а Стрелецът е една част човек и една част звяр.

Всеки един от зодиакалните знаци има добра и лоша страна, но когато зодията е дуална, това означава, че съчетават повече от една личност в характера си и поведението им из цяло зависи от ситуацията, в която са попаднали.

Решенията им често са несигурни, но, от друга страна, имат изключително гъвкав и приспособим характер. Характерно за тези знаци е още, че те се не фокусират върху голяма цел, която да преследват, а се удовлетворяват с временни успехи.

Липсва им инициативност и желание да се борят за това, което искат, а предпочитат да се съобразят с обстоятелствата и да се движат по течението.

Без фиксирана цел обаче дуалните знаци могат да се лутат безцелно, да сменят работни места, жилище и партньори и в крайна сметка никога да не се чувстват удовлетворени, защото им липсват умения за планиране и организация, и желание да напредват.

Трите зодиакални знака са силно интелектуални и стремят да се обогатяват както чрез практически знания, така и духовно.

Зодия Близнаци

Блзинаци

При Близнаците дуалността се изразява в комуникацията. Те коренно могат да променят мнението си за секунди. Това кара хората около тях да ги смятат за лъжци, но истината е, че многобройните личности в тях ги водят в различни посоки и самите Близнаци понякога не осъзнават как не се придържат към един и същ път.

Въздушната зодия лесно се влияе от околните и това най-често им пречи да разгърнат потенциала си. В един ден могат да са силно ентусиазирани от една идея, а на следващия - да са напълно безразлични.

Зодия Риби

Зодия Риби

Знакът на зодия Риби е две риби, от които едната риба плува по течението, а другата срещу него. Дуалността при тази зодия се изразява в невъзможността да съвместяват духовните с материалните си желания.

Те имат нужда от комфорт в живота си, но в същото време творческата нагласа и чувствителността им пречат да преследват кариера и пари. Дори да се опитват да се задържат на една позиция със сигурен източник на доходи, тяхната артистична страна няма да е щастлива и съответно те няма да са напълно доволни.

Зодия Стрелец

Зодия Стрелец

Знакът на Стрелеца е кентавър, който според митологията е наполовина човек и наполовина звяр. Това за огнената зодия означава, че може едновременно да се стреми към високи хуманистични идеали, но в същото време да се изкушава от дребните земни страсти.

Не е изключено пред една група Стрелецът да се представя като високо образован и справедлив човек, който е силно загрижен за бъдещето на човечеството и верен на принципите си, но в същото време да злоупотребяват с алкохола и хазарта тайно от приятелите си и да имат любовници, като лъжат половинката си, че заминават на командировка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати