Приятелка на Ванга продължава да си общува с нея

Приятелка на Ванга продължава да си общува с нея

Двадесет години сънувам леля Ванга. Провеждаме разговори с нея, а тя казва, че това не са сънища, а са видения, твърди приятелката на петричката пророчица Фимка Гогова-Михайлова.

Фимка е родена на 23-ти февруари 1942 година в град Струмица, Македония, където идва на бял свят и прочутата българска гадателка. Тя се сближава с нея още пред шестдесетте години на двадесети век и продължава до края на живота на баба Ванга.

Жената споделя, че е родена близо до родната къща на Вангелия Пандева Гущерова и като малка е чувала за нейните невероятни способности от майка си.

За пръв път я вижда наживо през 1962 година и оттогава двете поддържат близки отношения. За последно Фимка се среща с нея през месец май в същата година, в която Ванга почива.

Тогава отидох на Рупите с баница, така ми беше заръчала. Леля Ванга беше вегетарианка. Ядеше постни ястиясарми, пълнени чушки. Похапваше и плодовесмокини, ягоди и други, споделя приятелката на феноменалната нашенка пред вестник Телеграф.

След смъртта на Ванга, започнах да я сънувам. Водим си разговори с нея. Каквото ми е казала насън, това се е случвало, допълва тя.

На 11-ти август, когато се навършиха двадесет години от кончината на Ванга, Фимка Гогова представи в Македония, втората си книга. Тя е озаглавена Свидетелства за Ванга и бе презентирана в Дома на културата в Струмица. Припомняме, че през 2014 година приятелката на Ванга издаде и книгата Ванга и аз, която пожъна голям успех в съседката ни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати