sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да сбъднем желанията си при Пълнолуние?

Как да сбъднем желанията си при Пълнолуние?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Пълнолуние
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според древни учения Пълнолунието е времето, в което могат да се сбъднат и най-невъзможните ни желания, стига да изпълним успешно определени ритуали. Вижте няколко тайни техники и ги използвайте в своя полза, разбира се, без да злоупотребявате с тях.

Една от най-популярните техники е тази за сбъдване на двадесет и пет съкровени мечти. За целта трябва да ги изпишете върху чиста хартия, след което да прочетете всичко, да го осмислите и пак да го напишете на втори лист. Смачкайте първия лист и го изхвърлете в коша, а след това вземете втория лист и гледайки Луната, кажете: Нека с твоя помощ всичките ми желание ще осъществят! Приберете листа в някое тайно кътче и го оставете там, докато и последната ви молба бъде изпълнена.

Според друга техника при Пълнолуние можете да сбъднете само едно свое желание, стига да го напишете на лист и да оставите хартията навън през нощта. На следващия ден вземете листа отново и го сгънете. Изчакайте да минат три дни и го изгорете. Разпилейте праха навън и благодарете на Луната за това, че е чула молбата ви и ще я изпълни.

Можете да сбъднете желанията си и с помощта на така наречения магически триъгълник. Намерете лист в огнено оранжево. Намислете си желание, напишете го в центъра на листа. Погледайте го няколко минути, след което сгънете листа във формата на триъгълник, така че написаното да не се вижда. След това скрийте хартиената фигура на място, където никой няма да я намери.

Сбъдване на желания

Един от най-лесните начини за сбъдване на желание е ресането на коса при Пълнолуние. За да изпълните този ритуал правилно, трябва да сте сами в стаята си вечер. Пригответе си дървен гребен или четка. Започнете да разресвате косата си, като се фокусирате върху желанието си и мислено си представите как се сбъдва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
SSM
SSM
02.10.2016 02:49
ЗАЩО ПРИ ПЪЛНОЛУНИЕ НИКОГА НЕ МОГА ДА СПЯ ?!?
2
1