sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Планината на мъртъвците убива по девет

Планината на мъртъвците убива по девет

Планината на мъртъвците убива по девет

Планината на мъртъвците, която се намира в Северен Урал, е едно от най-мистериозните места в света. Височината на върха й е 1079 метра. От 1959 г. насам през няколко години там загиват по няколко души накуп.

Общият брой на загиналите вкупом винаги е едно и също число – девет. Все още не е ясно защо зловещата планина убива точно този брой хора.

Голяма част от тях обикновено са опитни туристи. През февруари 1959 г. туристическа група решила да изкачи върха. Туристите стигнали до средата на планината и решили да преспят.

На сутринта цялата група изчезнала. В продължение на дълги дни спасителни екипи търсели телата им. Първите трупове били открити от самолет.

Следователите, които се заели със случая, установили, че всички туристи са били полуголи и повечето от тях са умрели от студ. Всички палатки били разрязани с ножове отвътре и според следите туристите бягали в панически ужас навън.

Няколко от загиналите обаче имали много сериозни травми, а една от жените била с изтръгнат език. Кожата им била силно зачервена и всички имали сериозни вътрешни кръвоизливи.

Има хипотеза, според която те са загинали от нещо като извънземна вакуумна бомба. Защото при нейното задействане се наблюдават същите поражения – кръвоносните съдове се спукват и кожата става червена, а вътрешностите се пръсват.

Двадесет години по-късно точно над мястото, където загинали туристите, прелитали три самолета. В тях имало по трима души.

Планината на мъртъвците убива по девет

Самолетите паднали заедно и всички – както пилотите, така и тези, които пътували с тях, загинали.

По телата им били открити следи от силна радиация, както и по телата на първите загинали. Според учените, посветили години на изследване на планината на мъртъвците, е възможно хората там да са били атакувани от извънземни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 8
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Все будет хорошо
Все будет хорошо
30.06.2013 16:42
Незнам,но аз лично предпочитам по-вече РУСИЯ защото хората,мисленето,религията,езикът са като нашите.Не разбирам на днешните младежи,какво им харесва в Америка.Като американците са тъпи,защото такава им е политиката.
2
1
Тити
Тити
07.02.2014 13:26
Съгласна съм,бягат в САЩ ,но защо?
1
0