Призрак беше засечен да се забавлява на детска площадка

Призрак беше засечен да се забавлява на детска площадка

Призрак

Страховито явление беше забелязано в град Уорик, щата Род Айлънд. Призрак беше забелязан, докато се забавлява на люлка, съобщават чуждестранни издания.

Мъжът, станал свидетел на необичайната случка, се казва Скот Денсън. Американецът, който е баща на три деца, бил със семейството си на детска площадка, когато видял нещо странно. Люлка, която се намирала било до него, започнала да се люлее силно по необясними причини.

Мъжът се кълне, че никое от децата му не е докосвало люлката. Освен това времето е било съвсем спокойно и не е имало вятър. Въпреки това от видеозаписа, който той е направил, ясно се вижда, че люлката не спира да се люлее.

Скот и малчуганите му са изумени от случилото се и намират за него едно единствено обяснение – явно заедно с тях на площадката се е забавлявал и призрак.

Това обаче не е единственото привидение, което беше забелязано тези дни. Наскоро жена съзря призрак малко след като си инсталирала на телефона ново приложение за снимане, което разпознава лица.

Когато ирландката Сиара О‘Каллаган и семейството ѝ застанали пред камерата, с ужас забелязали, че освен тях приложението фокусира и още едно размазано човешко изображение. Силуетът е доста издължен и белезникав, но въпреки това се забелязва.

Духове

В къщата им обаче през този ден нямало никой друг, така че най-вероятно в семейната снимка е опитал да се включи и призрачен обитател на дома.

Когато видях лицето на призрака, много се стреснас. Съжалих, че изобщо си инсталирах това приложение, разказва майката пред местни медии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#173895
и аз така преди 1 седмица бях забелязла че нещо мърда в 2-те люлки и направо голям бъз (страх) ме хвана ама айде на другия ден всичко е окей
0
0