Вещери и свещеници воюват на Централните софийски гробища

Гробища

Жестока война между свещеници и магьосници се води на Централните софийски гробища. Доброто и злото отдавна воюват на това място и за жалост божиите служители невинаги могат да се справят с опасните вещери.

Оказва се, че магьосниците с трепет дебнат всяко погребение и щом падне мрак, похищават пресните гробове и събират пръст. От тях те черпят сили и се презареждат, обясняват свещеници пред Зодиак.

Злите магьосници използват пръстта в дяволските си ритуали за смърт, а последствията от злите им дела могат да са толкова сериозни, че никой да не успее да ги поправи.

За щастие обаче в много от случаите божиите служители все пак могат да помогнат. Затова и много хора търсят помощта им в такива критични ситуации.

Заклинанията за смърт са изключително опасни и коварни. Понякога прокълнатото лице не издъхва веднага, но започват да страдат от сериозни здравословни проблеми. Сред симптомите, които застигат внезапно жертвите на черната магия, са световъртеж, високо кръвно, тежка мигрена, безсъние, гадене и др.

Заклинанията се правят от черни вещери, които действат с Дявола. Хората, които се окажат под техния прицел или се разболяват много сериозно пък издъхват, обясняват специалисти по окултното, цитирани от Труд.

Черна Магия

И въпреки че вещерските практики съвсем не са детска игра, мнозина се интересуват от тях и имат желание да ги изпробват. Хората желаят да ги изпробват, за да си отмъстят на някого или когато страдат от нещастна любов, обясняват свещеници.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати