sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Датчаните най-много вярват в призраци

Датчаните най-много вярват в призраци

Датчаните най-много вярват в призраци
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

В днешни дни болшинството от изследователи на паранормални явления се уверени, че ужасните призраци наистина съществуват. Първо място по вяра в призраците държи Дания.

В родината на разказвача Ханс Кристиан Андерсен непрекъснато има сигнали за наблюдение на привидения. На тези нематериални същества датчаните посвещават цели телевизионни програми, местните вестници са пълни с призрачни истории, а древни замъци и дори обикновени модерни къщи са обявени за жилища на духове.

Датчаните най-много вярват в призраци

Да прочетете в пресата, че музейни работници са чули тракане на копита, че прозорците в дома се затворят от само себе си, че се разнася миризмата на никотин в стая, в коята не се пуши, че спонтанни викове раздирят тишаната, не е нищо ново и е ежедневие за датчаните.

Държавният съвет за наука в Дания, който по правило отрича всякакви легенди за видения, дори прекрачи своите принципи и организира проучване за вярата на обществото в злите духове.

Резултатите от изследването, направено от експерти по паранормални явления, показват, че всеки десети човек в Дания най-малко веднъж в живота си е имал среща с привидения.

Всички тези хора не се ангажират с това, че непременно са зърнали призраци. Болшинството от тях говорят за възможността от паралелна вселена и необясними явления на човешкия ум.

Освен това призраците или непознатите сили в Дания имат способността да се адаптира към модерните технологии. Повечето участници в анкетата съобщават за сенки, които се появяват в телевизионни екрани, човъркат в DVD-тата или мобилните телефони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
АСЯ
АСЯ
06.08.2014 21:40
ами този Призрак в литературата им явно още броди.
0
0