Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

Подводна пирамида

Въпреки огромния си технологически напредък и стремеж за покоряване на Космоса, хората все още не са успели да проучат напълно дори и собствената си планета. Все още има кътчета по Земята, където човешки крак не е стъпвал. Според няколко британски изследователя обаче именно на тези места са стъпвали живи същества, но те са с извънземен произход.

Дълбоко под сините води на Тихия океан група изследователи твърдят, че са открили огромна и перфектно оформена пирамида. Те използвали образи, които могат да бъдат видени дори и в Гугъл Ърт. Данните показват, че конструкцията има невероятните 12 километра площ. Според част от откривателите това е или паркиран кораб на извънземен разум, или подводна база на НЛО.

Че нещо толкова огромно лежи под водите на Тихия океан, пръв разбира аржентинският изследовател Марсело Инганза. Той открил на фотоси от Гугъл ърт необясними изключително симетрични очертания на дъното на океана. Изследователят успява да локализира координатите. Отивайки там в началото на май месец, той твърди, че е забелязал светлинен лъч да грее от мрака, царящ на дъното на океана.

Световно известният ловец на НЛО Скот С. Уоринг потвърждава казаното от Инганза няколко седмици по-късно, като и той основава информацията на собствени наблюдения.

На дъното на океана лежи най-голямата мистерия, с която човечеството някога се е сблъсквало, казва Уоринг. Огромната конструкция се измерва на 12 километра от едната страна на основата си. Това дори е консервативна оценка, дължината може да бъде и 18 километра, добавя уфологът.

Дълбоководните изследвания все още не са правени в тази част на океана, което всъщност е доста странно, защото тази зона се намира недалеч от Мексико и е в район, който е богат на нефт, пише още в блога си Уоринг. Трябва да има обяснима причина затова при условие, че всяка страна дава всичко в последно време за откриването на нови находища.

Извънземни

Подводната конструкция се намира в близост до пирамидите на маите и ацтеките в Мексико.

Макар и хората да строят подобни сгради от древността, нещо с такива размери би затруднило и днешните инженери, дори и ако не трябва да го строят под водата, твърди уфологът.

Уоринг е започнал в момента кампания, с която да събуди интереса на научната общественост и да я принуди чрез огромното внимание на обществеността към обекта за пълни проучвания на мястото.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари