Зъл призрак нападна ученици в Перу

Призрак

Зловещ инцидент се разигра наскоро в Перу. Ученици от северния град Тарапото бяха нападнати от зъл дух, съобщават чуждестранни издания.

Страховитият инцидент станал по време на учебните занятия, като за него потвърдили деца от различни класове. Според разказите на подрастващите те били нападнали от страховит призрак с черна брада. Повече от сто ученика били видени да се прививат и крещят, като никой от учителите не можел да открие причината за поведението им.

Децата разказват, че демонът, който ги повалил на земята, се опитвал да ги удуши. Той бил толкова силен, че те не можели да му се противопоставят по никакъв начин. Случаят с нападнатите ученици предизвика истинска паника в Тарапото и някои родители вече сериозно се притесняват за сигурността на децата си.

Оказва се, че подобни инциденти е имало и по-рано тази година, но тогава броят на учениците, нападнати от духа, бил значително по-малък. С течение на времето обаче създанието сякаш започнало да става все по-агресивно. И въпреки че някои специалисти се опитват да открият логично обяснение на случилото се, това все още не е възможно.

Парапсихолози, следящи ситуацията в училището обаче, са сигурни, че причината за всички проблеми е зъл дух. Те коментират, че някога на мястото, където се намира учебният център, е имало гробище, и изглежда сега някой зъл дух е решил да напомни за себе си. Не е изключено дори да вилнеят няколко призрака.

Припомняме, че по-рано тази година дух беше забелязан и на територията на малайзийско училище. Мистериозното създание дотолкова беше уплашило ученици и преподаватели, че се наложи учебното заведение да затвори врати временно, докато проблемът не бъде решен.

На мястото бяха извикани екзорсисти и други специалисти, които да се прогонят злия призрак. След намесата на духовниците създанието все пак беше прогонено от сградата на учебното заведение и учениците отново се върнаха в клас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати