Месечната прогноза на нумерологията за юни

Месечната прогноза на нумерологията за юни

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец юни, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Юни ще ви даде прекрасна възможност за разширяване на знанията

Запишете се в клас, който възбужда въображението ви. Не се притеснявайте, ако до сега не сте се справяли с подобни задачи в училище. Много по-различно е, когато си свободен, сам да избираш обекта си на изследване от това да изучаваш задължителна материя в училище. Подходете с желание и ще ви отвърнат с възхищение. Някои могат да се чудят защо учите нещо извън работните ви интереси. Запомнете - интересите извън работата са показател за интелигентност, не невежество.

2 - Амбиция и бизнес цели – това описва предстоящия месец за вас

Обърнете подобаващо внимание на проект, който може да ви донесе допълнителни пари. Няма значение какъв ще е той, важното е да разширите доходите си. Вие сте изключително практични и шансът за провал е минимален. Обединете силите си с някой, който има предишен опит в избраната област. Това ще увеличи шансовете ви за успех многократно. Ключът към успеха е търпението. То ще ви предпази от грешки в началните етапи.

3 - Имате възможност да помогнете на нуждаещ се.

Съчувствието и разбирането ви са важни, за да излекувате неговата или нейната болка. Слушайте повече, отколкото да говорите. Когато човекът срещу вас се отпусне, много по-лесно ще разберете какво точно причинява неговото безпокойство. Предложете методи за излизане от трудната ситуация. Може да ви отнеме да намерите правилния път. Проявете търпение. Не приемайте лично, ако съветът ви бъде отхвърлен. С течение на времето мъдростта ви ще бъде оценена.

Месечната прогноза на нумерологията за юни

4 - Време е да покажете лидерските си способности.

Обикновено обичате да работите като част от екип. Дошъл е обаче моментът да промените курса. Призовете смелостта си и отстоявайте себе си. Хората са много по-възприемчиви към идеите ви, отколкото предполагате. Дайте урок на всеки, който оспорва авторитета ви. Примерът за това как се отнасяте с един размирник ще даде урок на останалите. Никой няма да ви обвини, че отхвърляте човек, който упорито не се поддава на команди. Уверете се, че всеки, който полага допълнителни усилия, е възнаграден подобаващо.

5 - Юни ви кани да прекарате повече време с близките и скъпите си хора.

Затоплянето на близките отношения ще ви помогне да преоткриете нови начини за справяне с проблемите в професионален аспект. Когато в личен план се чувствате обичани и подкрепяни, е много по-лесно да се справите с предизвикателствата в кариерата. Ако планирате да напуснете работа, за да се грижите за дете или болен роднина, най-добре обсъдете това с партньора. Може заедно да измислите по-добър план за справяне с проблема. Ако все още не сте открили любовта, се постарайте да отидете поне на две срещи този месец.

6 - Социалният ви живот е в пълен застой този месец.

Потърсете компанията на приятелите и семейството си, когато се почувствате безсилни. Присъединете се към клуб. Присъствайте на срещи. Правете това, което можете, за да се свържете с хора, които имат интереси и ценности, подобни на вашите. Имате склонност да са самовглъбявате, когато се сблъскате с проблем. Ще се почувствате много по-добре, ако се преборите с този импулс. Дори разговор с някой, който ви кара да се смеете, може да свали товарът от раменете ви. Не лекувайте емоционалната празнина с шопинг терапия. Може да отидете твърде далеч и вместо да премахнете тревогите, само ще ги умножите.

7 - Създаване на по-сигурна основа за бизнеса ви е задача номер едно този юни.

Дали това означава откриване на доходна работа, подаване на романтична заявка или авансовото плащане на нов дом, е без значение. Важното е да мислите практически. Винаги сте залагали на духовното, но е добра този месец да обърнете внимание и на материалния аспект от вашето съществуване. Първата стъпка към неговото подобрение е отварянето на спестовна сметка.

8 - Няма да е трудно да се почувствате претоварени този месец.

Имате много социални и романтични възможности. Планирайте внимателно срещите си. Вместо да слагате няколко поредни срещи в един ден, то разредете и правете през ден по една. Това ще ви позволи да се свържете с аудиторията по много по-смислен начин. Времето, прекарано със забавни и добри приятели, е особено препоръчително. Тези хора ще ви напомнят, че има живот и извън работата. Разговорът с творческа личност може да ви вдъхнови да се върнете към артпроект, който сте изоставили поради липсата на време. Пренаредете графика си и намерете време да пишете, да рисувате или да слушате музика.

9 - Времето, прекарано у дома, ще ви се стори дълбоко удовлетворяващо.

Използвайте месеца, за да се свържете отново с позабравената енергия на домашния уют. Почистете, пребоядисайте или направете парти – все добри начини да повдигнете духа си. Опитайте се да не притискате дете, което преживява особен период в живота си. Когато демонстрирате вяра в собствените му способности за справяне с проблемите, ще помогнете за изграждането на самочувствието му. Насърчавайте независимостта и ще изградите здрава и щастлива връзка. Най-добрият начин да направите това, е искрената дискусия. Споделете мъдростта на вашия опит.

11 - Юни ще бъде силен месец за вас.

Емоциите ви подлежат на сериозни промени. Може да се наложи да промените начина, по който правите бизнес. Възможно е да напуснете връзка, която не ви прави щастливи. Имате възможност да се преместите в друга област на изява. Дръжте ума си отворен за всяка опция. Това, което изглежда като ужасен обрат на събитията, може да е благословия под прикритие. Понякога, когато успешна схема спре да работи, губим земята под краката си. Това може да доведе до драматични трансформации. Ще ви трябва време, за да се възстановите, но нещата постепенно ще дойдат на мястото си и ще сте благодарни за прехода.

22 - Призовете енергията си, за да се справите с това, което ви предстои.

Това е шансът ви да спечелите по-висока степен, да се изнесете в собствен дом или да започнете нова работа. Ако се противопоставите на новото начало, ще усетите промените като натрапени върху вас. Най-добре поемете инициативата. За щастие, близките ви ще ви подкрепят безусловно. Опрете се на тях, когато се почувствате неуверени. Винаги е смущаващо, когато навлизате в непозната територия. Ако успеете да продължите по същия път обаче, ще да реализирате потенциала си. Така че поемете дълбоко въздух и променете посоката. Ще бъдете възхитени от резултатите.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари