Кой супергерой или злодей си според зодията?

Джокера

Дали вие сте злодей по природа или точно обратното – един ден ще се разчита на вас да спасите света от злото. Проверете това според личния си зодиакален знак.

Овен – Зеленият гоблин

Вие сте истински злодей и само вие вярвате, че успявате да прикривате лошата си природа. Героят, който ви представя най-добре, е Зеления гоблин, един от доживотните врагове на Спайдърмен.

Зеления Гоблин

Телец – Супермен

Вие сте истински герой, който използва силите и уменията си, за да защитава по-слабите. Славата обаче не е за вас и предпочитате доброто, което правите да си остава само за вас, а животът ви да протича по обичайния начин.

Близнаци – Жокера

Вие сте истински злодей и най-големият враг на Батман. Мрачната ви и опасна природа не остава скрита и дори да се представяте за безобиден шегаджия, рано или късно хората разкриват истината за вас.

Рак – Хелбой

Не ви е лесно да държите чувствата си под контрол, но когато трябва да избирате между доброто и злото, винаги ще застанете на страната на доброто. Другите може и да се притесняват от вашата непредсказуемост, но вие може да ги изненадате приятно.

Лъв – Хълк

Вие сте неразбрания добряк. Въпреки че намеренията ви са чисти и искате да бъдете героя в обществото, първичните ви и необуздани реакции често ви лепят етикета на лошия.

Дева – Върколакът

Въпреки че изглеждате опасни и странни, в действителност сърцето ви е пълно с добрина и винаги бихте се притекли на помощ на нуждаещ се човек.

Везни – Батман

Батман

Вие сте истински защитник на справедливостта, но предпочитате да пазите добрите си дела в тайна и не сте сред хората, които ще разказват за големите жестове, които са правили за другите.

Скорпион – Лек Лутор

Не само че сте злодей, но вие сте и сред най-злите герой. Точно като най-големия враг на Супермен вие сте могъщи и интелигенти, но използвате силите си, за да вредите на другите.

Стрелец – Железният човек

Вашите суперсили не са се появили от природата, а вие сам сте ги придобили благодарение на огромното си любопитство. Каквото и да постигнете обаче, го използвате в полза на другите.

Козирог – Пингвина

Истински злодеи сте, като най-добре сте описани в лицето на Пингвина – един от враговете на Батман.

Водолей – Спайдърмен

Спайдърмен

Вие сте сред най-големите супергерои за всички времена и дори по природа да сте стеснителни и срамежливи, истински се гневите, когато справедливостта е нарушена.

Риби – Жената Котка

Вие сте един от най-големите врагове на Батман, но каквото и да направите, човек може да ви прости всяка беля заради вродения ви чар и магнетизъм.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 23:29
Точно пък супермен ми се падна:)
1
0
Вълчица
Вълчица
31.05.2016 10:13
Не знам дали е вярно, защото е свързано със зодиите и т.н., но искрено се забавлявах, защото в моя живот тези хора с определените зодии имат взаимоотношения наподобяващи на тези комиксови герои, във връзките, както са описани. Например имам приятел козирог, който е вярно като Пингвина, но онзи пингвин от "Готъм". Аз като бидейки Батман жестоко се дразня на Жокера за неговата, в нашия случай, неосъзната опасна несериозност и шеговитост. Имам още няколко такива примера :D
2
0