Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

България

Евреите се опитват да изселват българите от земята им, за да увеличат територията на държавата си по плана Еврия, измислен от комунистическия лидер Лев Троцки.

Като доказателство за тази конспиративна теория е посочвана книгата на Троцки Болгария и болгары. Въпреки че тази книга е издадена в началото на XX век, конспиративната теория Еврия твърди, че планът за България и българите се е задействал още през 1989 година.

С падането на социалистическия режим в страната ни е започнал процес за постепенно изгонване на българите, така че чуждите интереси да вземат превес.

Като пример за подобна експанзия на земята ни от БгЗемя посочват американските военни бази на територията на страната ни. Смята се, че те са позиционирани тук, за да контролират българите и да се възползват от удобното положение за атака на други страни.

А като доказателство, че Израел се опитва да загради най-близките си територии, е посочена войната ѝ с Палестина.

Според тази теория от няколко години насам евреите провеждат политика, която цели българите сами да напусната страната си и само за две десетилетия над 2 милиона българи вече живеят зад граница.

Български земи

С по-малко българи евреите по-лесно ще контролират политиката тук, като се смята, че бъдещият европейски Израел ще служи на интересите на Турция и Германия.

На практика обаче тази версия представлява празни думи, използваща отделни факти без адекватна връзка помежду им. Базирайки се на открит антисемитизъм, подобен на нацисткия план, издигнал Хитлер на власт, теорията се опитва да ни убеди, че милиони хора са емигрирали не заради по-добрите условия на запад, а пристискани от външна политика.

Планът Еврия никъде не е видян черно на бяло и въпреки че има факти, които показват, че българската политика служи в ползата на чужди интереси, това няма как да се твърди със сигурност без доказателства.

Факт е обаче, че с всяка изминала година България остава без все повече свои сънародници, които не намират смисъл и причина да останат в страната си, притиснати от безпаричие и множеството неуредици, които могат да се открият във всяка част на обществения строй и политиката.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати