Зловещо! Камера във викторианска къща улови дух

Духове

Дух, обитаващ стара викторианска къща, е заснет от уебкамера в САЩ. За случая разказва руснакът Валентин Дегтерьов, който от години се занимава с издирване и разследване на паранормални активности.

Мястото, което търсачът на призраци описва, е собственост на американски гражданин, който се сдобива с имота преди повече от десет години. Къщата изглежда добре и е достатъчно просторна, така че той, домашният му любимец и всичките им гости да се чувстват достатъчно уютно.

Въпросният мъж закупил жилището от наплашена двойка, която вече не желае да живее на това място, защото смятала, че то е свърталище на духове. Старите собственици дори разказали за многократни свои срещи със злокобен дух, който явно успял доста да ги сплаши.

Ето защо, когато се появила възможност, те да се отърват от имота, с радост приели. Новият стопанин пък на свой ред явно не бил чак толкова притеснен от идеята и с охота се нанесъл в новия си дом.

След като освежил жилището, той го напълнил с камери и именно благодарение на това призрачният образ, за който семейството разказало, най-после бил заснет. Той изглеждал като висок мъж, носещ риза. Образът му бил безплътен, но все пак можел да се види ясно. Създанието се появило внезапно из една от стаите и започнало да се движи, а после също толкова ненадейно се изпарило.

Вече има няколко предположения, чий може да е духът, зад стените на викторианската къща. Възможно е това да е блуждаещата душа на немец, убит по особено жесток начин близо до къщата.

Той направил няколко публични изказвания срещу САЩ и президента Уилсън, а когато през 1918 година най-официално подкрепил революцията в родината си и развял червения флаг, бил задържан. По-късно той бил нападнат от свои зложелатели и обесен близо до викторианската къща.

Викторианска къща

Не е изключено също така в жилището да витае призракът на Хари Леп, който заминал в Англия, за да се бори с фашизма. За жалост обаче загинал при инцидент през 1942 година.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари