Месечната прогноза на нумерологията за май

Нумерология

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец май, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Най-после дойде време да разперите криле и да полетите. Препоръчително е да отидете на екскурзия този месец. Това ще е вашият шанс да откриете любов, приключения и много вълнуващи моменти. Ако някога сте искали да посетите място встрани от утъпкания път, то сега е времето. Приятно предизвикателство пред вас ще е да се запознаете с доста по-различна от вашата култура. Пътуването в тази насока ще ви вдъхнови да промените живота си. Не са ви нужни материални облаги, за да се почувствате щастлив. Когато се върнете от воаяжа си, спонтанно ще ви се прииска да направите основно почистване на дома.

2 - Предстои ви един месец изпълнен със спокойствие и задоволство. Ключът към това е по-малкото работа. Прекарайте колкото се може повече време с близките си хора. Най-добре работете от дома си. Ще сте благословени с огромна творческа нагласа. Изразете го чрез изкуство. Ако поискате да се поглезите с някоя и друга луксозна стока - направете го. През май месец ще имате възможност да задоволите всички собствени желания, тъй като в последните няколко месеца сте слугували на другите. Крайно време е да обърнете внимание и на себе си. Само така ще повишите самочувствието си. Вие го заслужавате!

3 - Не правете големи планове за Май. Вместо това се съсредоточете върху събирането на факти и цифри. Ако имате нужда от ремонт, обърнете се към приятели за препоръки. Когато се нуждаете от водопроводчици, електротехници и изпълнители, получаване на лична справка винаги е най-добрият вариант. Бъдете отворени да опитате нови неща. Пренаредете графика си – това ще доведе до много щастливи срещи. Шансът ще ви срещне с някой, който ще ви даде работа или ще ви подтикне към нещо по-добро. Не се плашете от чата с непознати.

4 - Поемането на предварително преценени рискове ще ви се отплати щедро. Важното е да се стремите към нещо повече от това, което сте постигнали до момента. Рутината вече ви е скучна. Около вас има много повече възможности, отколкото предполагате, нужно е само да се огледате. Бъдете готови да се докажете пред авторитетна фигура. Повечето хора знаят, че сте надежден работник, но малцина осъзнават колко предприемчиви сте всъщност. Сами трябва да се докажете пред тях. Независимо дали сте създали нов продукт или сте разработили определен проект, то сега е моментът да я представите пред потенциалните инвеститори. Една проста идея може да ви спечели много пари.

5 - Ще завършите отдавна започнат проект. Няма нищо лошо да изпитате невероятно чувство на удовлетворение от постигнатото. Вместо веднага да стартирате нещо ново, по-добре спрете и се насладете на всичко, постигнато до момента. Трудно ви е да останете фокусирани, тъй като имате много и все разностранни интереси. Време е за празненства. След като се насладите на приятелската компания и хубавите моменти, ще почувствате неистова нужда да опростите максимално живота си. Месецът е идеален да изчистите дома си от старите вещи. Разделете ги на три купчинки – дари, изхвърли и продай. Ще се почувствате много добре, след като се освободите от всичко излишно.

6 - Дойде месецът на действието. Семената, които посеете през месец Май, ще дават щедра реколта до края на годината. Независимо дали искате да си намерите нова работа, да научите език, да завършите друга научна степен или да развиете хобито си, то сега е времето за това. Важното е да направите първата стъпка. Направете списък с малките неща, с които може да започнете да изпълнявате целите си. Всеки ход води към следващ и така - до върха.

Лично число

7 - Стремете се към общуване този месец. Ще ви се отдаде възможност да прекарвате повече време с човек, който ще ви уважава и разбира. Той ще ви насочи в по-здравословни перспективи. Затворени сте в себе си и не искате да излезете от миналото и рутината. Преди да вземете решения, изследвайте всички перспективи. Твърде внимателният ви подход обаче понякога плаши околните. Колегите и роднините ви ви отбягват, защото се чувстват игнорирани около вас. Ето защо е толкова важно да бъдете отворени. Колкото по-общителни сте, толкова повече ще сте харесвани от околните. Месецът е добър за годеж и женитба.

8 - Май месец ще е приятелски настроен към вас, така че освободете място за парти. Смесете се с интересни хора, предизвикващи вашето интелектуално любопитство. Не се изненадвайте, ако изпитате нуждата на напишете книга, да научите език или да се върнете в клас за нови знания. Колкото повече тренирате мозъка си, толкова по-щастливи ще бъдете. Кратките пътувания за удоволствие са препоръчителни. Ако сте сами, може да се запознаете с някой специален за това пътуване. Ако ли не, една промяна на обстановката би ви се отразила добре. Времето, прекарано с любимия на непознато място ще ви разкрие негови неподозирани таланти.

9 - Време е сериозно да се захванете със задачите си. Ако не успеете да се справите с работата, то ще имате сериозни главоболия следващия месец. Направете си един разумен график с ясно посочени срокове – по дни, дори по часове. Ако си го спестите, рискувате да се разсейвате и да се нуждаете от допълнително време, за да довършите извънредните задачи. Постарайте се да изградите връзки с колегите си. Колкото по-уважавани сте, толкова по-близо сте до целите си. От време на време и на вас ви се случва да се почувствате самотни и се нуждаете за компанията на приятели. Не се притеснявайте – през юни ви очаква много повече почивка, отколкото предполагате.

11 - Любяща връзка ще превземе вниманието ви този месец. Ако сте сами, то е много възможно ваш съсед или роднина да ви запознае с доста интересен човек. Бъдете готови да отидете на среща с някого, който не е ваш тип. Ще ви е приятно да откриете, че го е покорила красотата ви. Ако вече имате половинка, то взаимоотношенията ви ще се задълбочат. Времето е добро за романтична ваканция, дори само за няколко дни. Постарайте се да всеки ден да правите комплименти на любимия. Това ще задълбочи връзката ви.

22 - Предстои ви месец на невиждани постижения, стига да изиграете картите си правилно. Когато се съмнявате, заложете на нещо ново. Изследвайки непозната територия ще се натъкнете на невероятни възможности. Възползвайте се от всяка възможност да придобиете умения, да се срещате с хора и да разширите хоризонтите си. Не се плашете от конфронтациите. Показвайки на какво сте готови, за да отстоявате мнението си, ще спечелите уважението на колегите и началниците си. Не се учудвайте, ако до края на месеца получите предложение за повишение. Не позволявайте да ви обземат съмнения, че не сте подходящи. Напротив, именно вие сте правилния човек.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари