Сензация: Уфолог откри градове на Венера

Венера

Откритието на уфолог и изследовател-любител, който е известен в световната мрежа под името mundodesconocido, предизвика истинска сензация. Мъжът твърди, че е открил на Венера огромни съоръжения и градове с изкуствен произход.

Според mundodesconocido зданията и съоръженията на Венера несъмнено са дело на високотехнологична извънземна раса.

Но как е направил това откритие, ще се запита по-скептичните от вас. Мundodesconocido е проучил и анализирал снимки, които сондата Магелан е направила още през далечната 1989 г.

По онова време космическият апарат бе изпратен по посока на Венера, за да изучава формата, химичните и тектоничните процеси на планетата.

След внимателно проучване на материалите, които Магелан е изпратил на земята, mundodesconocido е публикувал в интернет видео, в което твърди, че могат да се видят извънземните дейности.

Нещо повече, според уфолога във видеоматериала е направена своеобразна разходка за зрителите в най-големия град на Венера.

Сензация: Уфолог откри градове на Венера

Действително на кадрите се виждат обекти, които според mundodesconocido са служили за жилищни комплекси на венерианците.

Очевидно постройките са били построени от високо развита в технологично отношение раса, тъй като продължават да излъчват тайнствена светлина и досега.

Същевременно редица сериозни астролози и космически биолози категорично отхвърлиха твърдението на mundodesconocido за възможно наличие на следи от живот и цивилизация на Венера.

Според тях формите и образуванията, които се виждат на кадрите, изпратени от Магелан, са се образували от различни вулканични потоци в продължение на милиарди години.

Но това не обяснява защо естествените форми и линии, образували се вследствие на климата и времето на Венера, имат толкова правилна геометрична форма.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати