Нумерологичната прогноза до 1 май

Нумерологичната прогноза до 1 май

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Ще ви се даде да направите нещо, което ще подобри живота на околните. Може да става въпрос за рециклиране и използване на по-малко енергия, да помогнете в благотворителна кампания или да се включите в отстояването на определена кауза. С каквото и да се захванете, не се колебайте да изразявате мнението си и да действате. Да бъдат състрадателни могат само мъдрите хора.

2 - Тази седмица ще ви се даде възможност да си припомните миналото и да построите мостове към светлото бъдеще. Постарайте се да завършите това, което сте започнали. Енергията ви позволява да говорите за проблемите без обвинителна нотка. Само с много тактичен подход ще успеете да промените стресовите ситуации. Ако имате човек до себе си, то планувайте нещо специално този уикенд.

3 - Ще ви се наложи да работите много усилено, за да свършите всичките си задачи. Приятел или познат ще преживява трудни моменти и ще са нужни вашите мъдрост и насърчение, за да го извадите от кризата. Хуморът е най-добрият начин да запазите добрата перспектива. Постарайте се да разрешите всички спорни въпроси преди уикенда. На ръба сте на нов старт. Не бъдете горди и не се срамувайте да поискате помощ, за да изчистите всичко и да се подготвите за бъдещето.

Нумерологичната прогноза до 1 май

4 - Ще ви обземе безумното чувство, че винаги сте прави. Това обаче не е така. Каквото и да ви се наложи да правите, то ще изисква повече време и внимание, ако искате да постигнете добри резултати. Приемете, че гледната ви точка е само част от дискусията, не глобално решение. Най-добре поднесете идеите си по честен и спокоен начин, без да съдите никого. Продължавайте да опитвате всичко, което ви вълнува. Следвайте правилата и се движете в установените граници.

5 - Ще се чувствате неспокойни и ще поискате да направите пауза в определена връзка или ситуация. Това ви желание ще е породено от това, че се чувствате недооценени и претоварени. Запомнете, че понякога и най-умните хора казват необмислени и глупави неща. Не позволявайте на чуждото мнение и необмислените коментари да ви извадят от равновесие. Нереалистично е да очаквате всички да ви харесват. Разочарованията споделяйте само с доверени хора.

6 - Тази седмица ще се наложи да вземете някои много важни решения. Ако се срещате с някого, е време да изясните намеренията си един към друг. Някои ще задълбочат отношенията си, докато други ще осъзнаят, че каквото и да правят, тази връзката не е нещото, което ще задоволи на техните нужди. Проблемите могат да се решат със спокоен разговор. Ако ли не, просто си тръгнете. Животът си е ваш и сте в пълното си право да търсите щастието си.

7 - Седмицата ви ще е изпълнена с енергия. Доброто отношение е всичко. Бъдете по-доверчиви и сдържани. Не пренебрегвайте ползите от здравословното хранене и физическите упражнения. Очаквайте едно по-голямо удовлетворение от живота като цяло. Ако сте спокойни и отворени, ще успеете да видите за какво трябва да сте благодарни. Околните ще ви подкрепят и ще търсят компанията ви. Уикендът е перфектен за парти или прекарването на време с добри приятели.

8 - Най-после ще дойде моментът да берете плодовете на упорития си труд. Обръщайте повече внимание към детайла. Седмицата е добра за започването на ремонт на дома или преустройство. Време да подредите гардероба и да раздадете всичко, което не ви е нужно. Рециклирайте, ограничете потреблението и опростете нещата. Уикендът е идеалното време да съберете семейството заедно. Обърнете внимание на нуждите на децата в живота ви.

9 - В началото на седмицата може да се почувствате уязвими и доста емоционални. Опитайте се да игнорирате клюките и слуховете и се постарайте потокът от невярна информация да бъде спрян. Възможно е да вземете личната си неприкосновеност твърде насериозно. Дръжте на обещанията си и не бягайте от отговорност. Склонни сте говорите с околните и да споделяте идеите си, което ще ви помогне в много ситуации.

11 - Ще сте окуражени от енергия, която ще ви насърчи да потърсите баланса на физическо, емоционално и лично ниво. Ще се почувствате объркани, ако жонглирате с твърде много отговорности или прекарвате много време, използвайки технологии, които отвличат вниманието ви. Отпуснете се и взимайте решенията си спокойно. Обмислете какво може да направите, за да запазите нещата по-прости. Отделете повече време за нещата, които ви правят щастливи и ги споделете с най-любимите си хора. Тези дейности не трябва да ви струват скъпо - просто се забавлявайте.

22 - Седмицата ви дава невероятната възможност да промените перспективите си в работен план. Времето е позитивно и за социални контакти, в които ще впечатлите околните. Важни и влиятелни хора ще са склонни подпомогнат интересите ви. Освен това ще намерите нужната подкрепа и ако се нуждаете от помощ за обновяването или подобряването на работата си. Ако имате шеф, заложете на дейностите, които ще му направят добро впечатление.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари