Уфолог засне кръжаща летяща чиния над дома на Путин!

НЛО

Видео кадри, на които се виждат три статични светещи светлини във формация триъгълник, кръжащи над Санкт Петербург и по-специално над дома на Владимир Путин, накара любителите на теорията на конспирацията да се чудят дали руският президент има извънземни съветници. Информацията съобщава английският таблоид Дейли мейл.

Кадрите са заснети от екипа на известния уфолог Вячислав Голонкин. Той ги представи на традиционната конференция на уфолозите, където колегите му се опитваха да разгадаят мистерията. След публикуването на видеото в Ю Тюб, то бе видяно повече от два милиона пъти само за ден.

Забелязах обектите, докато бях горе в планината. Веднага започнах да снимам. След като започнах бавно да слизам, те постепенно започнаха да избледняват, казва Голонкин. По негови думи летящите чинии се спрели над дома на руския президент за около две минути и след това с изключително висока скорост си тръгнали и изчезнали от хоризонта.

Според Скот C. Уоринг от НЛО Дейли, публикувал клипа в блога си, не става въпрос за извънземни, а за високотехнологични дрони от типа TR-3B, които охраняват Путин.

Дори и да не са извънземни, ако това е TR-3B, това означава, че Путин има някои сериозни технологии, споделя Уоринг в сайта си.

НЛО Путин

Подробности за дроните дава уебсайтът DarkGovernment, в който пише, че TR-3B са тактически разузнавателни машини с кодовото име Astra. Те са разработени в рамките на строго секретната програма Аврора.

Въпреки че дори и уфолозите все още спорят дали обектите над дома на Владимир Путин са били извънземни или не, това не е първият път, когато президентът на Русия е свързван с извънземните.

Миналата година уфологът Саймън Паркс, който между другото е и общински съветник в Уитби, Северен Йоркшир, заяви, че Путин редовно търси съвет от извънземна група, която той нарича Нордикс, и представлява интелигентни извънземни рептили. Според общественика руският президент се свързал с извънземните, за да успее да навакса с технологиите и да се изравни икономически и военно.

Колко от твърденията на различните уфолози са истина, Дейли мейл не се наема да гадае, но английските журналисти се застраховат с популярния израз сред любителите на НЛО: Истината е някъде там.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Neveroqtno
Neveroqtno
04.04.2016 00:47
Kak e vazmojno da ste tolkova ogranicheni? Razuznavatelnata chiniq na NACA leti nad doma na Putin. Kakvi li ne gluposti ste napisali...
3
15