Хороскоп за зодия Стрелец в годината на Огнената маймуна

Зодия Стрелец

Годината на Огнената маймуна ще ви донесе успехи, само ако разчитате на служебните и личните партньорства и се стремите да създавате нови контакти. През 2016-та ще работите отлично в екип, а сами ще се справяте по-трудно.

За сгодените, които имат намерение да се омъжат, тази година ще е идеална за брак. Успехи ще ви носят още общуването, следването на интуицията и справедливото отношение.

При новите запознанства разчитайте предимно на вътрешния си глас, за да прецените правилно хората. Не се поддавайте повърхностни заблуди, защото няма да липсват недоброжелатели, които ще се опитат да ви провалят през годината.

За да избегнете проблемите на работа и в личните отношения, влагайте повече разум и търпение в действията си. Ще се наложи да слушате критиките на другите, но вместо да се обиждате, опитайте да анализирате чутото и може да се окаже, че в бъдеще ще извлечете големи ползи от него.

Като трудни месеци се очертават януари, юни и октомври. Бъдете много внимателни в новите запознанства през август и септември. Не се доверявайте лесно и проверявайте информацията, която ви съобщават новите познати.

През първите 4 месеца няма да сте в най-блестящата си форма на работното място. Често ще ви правят забележки, а проектите, свързани с чуждестранни компании и пътувания, няма да завършат с успех.

Червена Огнена маймуна

От началото на май до края на юли бъдете предпазливи и добре премисляйте решенията си. Старайте се също да спазвате уговорките си, за да не правите лошо впечатление.

Последните 4 месеца от годината ще са най-добри за вашето професионално развитие. Усърдието ви ще бъде наградено и може да привлечете нови партньори в начинанията си.

За обвързаните тази година ще увеличава стабилността в отношенията им. Напълно ще са доволни от случващото се във връзката, а ако са готови, могат да направят и по-голяма крачка, като заживяване под един покрив или сключване на брак.

През годината ще се чувствате спокойни и сигурни на любовния фронт. Ще се осмелите напълно да се разкриете пред половинката си.

При свободните кръгът от познати и приятели ще се разшири и сред някои от новите познати могат да открият новия си любим. За сериозни отношения обаче е важно да не се поддавате на собствените си илюзии, а първо да се убедите в чувствата на отсрещния човек.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати