Хороскоп за зодия Дева в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за Дева

Годината на Огнената маймуна ще е удовлетворяваща за вас в професионален план. Имате отлична възможности да започнете нова и по-добре платена работа, която изцяло ще разкрие талантливата ви страна.

През 2016 година успехите ще ви следват, но има опасност да си навлечете леки неприятности заради емоционални реакции, които трудно ще контролирате. Нужни са ви повече такт и търпимост към критиките, за да не си създавате врагове.

Ако през годината решите да мързелувате и да се отдадете изцяло на безгрижието, ще си създавате големи грижи. Нужно е да сте енергични и решителни, но най-вече – да работите, за да се раздавате на успехи през годината.

В годината на Огнената маймуна имате шанс да смените работното си място, ако не се чувствате удовлетворени на настоящата си позиция. Най-подходящ период за това решение е между май и октомври.

Предстоят и неприятни срещи с хора от миналото ви като деца, които са ви тормозели в училище например. Това може да събуди комплексите ви от детството, които не бива да оставяте да ви влияят.

Огнена маймуна

Трудни месеци ще бъдат април и декември, когато ще страдате заради вашата прибързаност. На възход ще се радвате след месец юни, когато успехите ще се редуват един след друг.

От самото начало на годината ще бъдете звездата на работното си място и през годината репутацията ви във фирмата ще расте. През втората половината от годината не се заемайте със съмнителни дела, за да не си създадете проблеми сами.

Ако работното място не ви удовлетворява, през 2016-та ще имате шанса да започнете на позиция, където талантите ще блеснат в пълна степен. През годината ще имате успехи в сферите на компютрите, интернет, преподаването и новите технологии.

Тази година проблемите за обвързаните няма да са големи и е възможно да се отключат през март, август или октомври. Обсъждайте проблемите си навреме и не ги оставяйте да се задълбочат.

Не се притеснявайте и да споделите тревогите си с половинката. Не пренебрегвайте желанията си и не ги потискайте, а открито говорете с партньора си за бъдещите планове.

За необвързаните предстои година, в която лесно ще впечатляват противоположния пол. Ще привличате интереса на околните и само вие ще решавате на кого да обърнете внимание.

Първите 3 месеца от годината ще са най-успешни за любовния ви живот, но за да бъдат отношенията ви стабилни, ще трябва да бъдете по-искрени и да не спестявате нищо от мнението си.

Виж повече

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари