Хороскоп за зодия Рак в годината на Огнената маймуна

Зодия Рак

Голяма част от предварителните ви планове и уговорки ще се объркат през 2016-та, но въпреки първоначалния смут събитията ще се развият във ваша полза.

За важните решения разчитайте на интуицията си, защото тя няма да ви подведе и през тази година. Преценявайте възможностите и насочвайте силите си само в проекти, в които виждате смисъл.

Годината на Огнената маймуна ще ви поднесе много спадове и върхове. Възможно е да приключите отношенията си с хора, на които много държите, а за вас никоя раздяла с любим човек не е лека.

От друга страна, ще може да осъществите дългомечтано пътешествие до дестинация, за която повечето хора мечтаят. Новите места и новите хора ще ви дадат доста продуктивни идеи.

Тези от вас, които са полагали големи усилия на работното си място миналата година, през тази ще жънат успехи. Началниците ще оценят достойния им труд и кариерата им ще тръгне в положителна посока.

Но ако не сте били достатъчно дисциплинирани, през 2016 година отношенията ви с началниците ще се обтегнат и е възможно да загубите работата си. По-добре ще е да бъдете откровени и да признаете за грешките си.

Година на Огнената маймуна

Дори да ви уволнят, ще разполагате с достатъчно енергия и ентусиазъм, за да си намерите нова работа. На новите позиции изисквайте повече отговорности, ако искате да се развивате.

В годината на Огнената маймуна помнете, че всяко зло е за добро и не оставайте една несполука в живота да ви сломи.

През първите 4 месеца трудно ще се спасите от напрежението, но след май ще върнете стабилността, от която имате нужда. Подходящ период за пътувания за месеците август и септември.

Обвързаните тази година ще се сблъскват предимно с дребни проблеми и спорове. Нужно е да се разделите с илюзиите си за идеален партньор и да приемете половинката си с недостатъците и положителните му страни.

През годината връзката ви ще става още по-стабилна, а разрешаването на дребните недоразумения ще ви сплотява още повече.

Необвързаните също ще се радват на голяма доза романтика, но за да започнат сериозна връзка, ще се наложи да се сбогуват с предразсъдъците си. Бъдете честни от самото начало и не се притеснявайте да излезете с човек, който на пръв поглед не е ваш тип.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари