Хороскоп за зодия Близнаци в годината на Огнената маймуна

Зодия Близнаци

През цялата година на Огнената маймуна ще сте ангажирани в търсенето на нова среда. Смяната на професии, любовни партньори и местоживеене ще е тенденциозна за вас през 2016-та.

Импулсивността ще ви води по-силно от обикновено и ще се поддавате изцяло на моментните си желания. Интуицията ви също ще работи на пълни обороти и няма да е лошо да я слушате в случаи на колебание.

През 2016-та ще имате възможността да реализирате голяма част от своите амбиции и в същото време да не оставате без подкрепа от близките хора. Човек, когото до скоро сте пренебрегвали, тази година може да се окаже ценен партньор.

Внимавайте да не се превърнете в досадниците в групата с неспирното си желание да общувате. Добре ще е да спестите словоизлиянията на околните и да споделяте мнението си само ако са ви го искали.

В разговорите се аргументирайте единствено чрез факти, а преди да давате големи обещания, помислете дали може наистина да ги осъществите. Дадената от вас дума ще бъде поставена под изпитание през тази година.

Година на Огнената маймуна

Най-успешните ви месеци ще бъдат през февруари и ноември, когато в семейните взаимоотношения ще цари хармония, а материалното ви и финансово състояние значително ще се подобри.

Имате възможност да се утвърдите на професионалното поприще, но ще трябва да бъдете по-решителни, за да направите впечатление на началниците си.

Летните месеци ще ви изправят през сериозен избор, който засяга бъдещето ви на настоящето работно място. Претеглете всички за и против, преди да вземете категорично решение.

През пролетта ще се налага да овладявате емоционалните си реакции, за да не снижите репутацията си. Не предприемайте нови начинания и се постарайте да запазите вече постигнатото.

Ако сте семейни или в сериозна връзка, тази година ще се наложи да обърнете повече внимание на половинката си, за да не съжалявате. В началото на годината с повече искреност изяснете всички недоразумения помежду ви.

Проблемите с пари или на работа могат да се пренесат и в любовта. Конфликтите ще са по-изострени през май, юли и декември, когато ще ви е трудно да откривате компромисния вариант.

Свободните и тази година ще избягват на всяка цена сериозното обвързване. Флиртовете и краткотрайните авантюри ще се редуват една след друга, но заради никоя от тях няма да се лишите от свободата и независимостта си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати