sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Доказано! Животът продължава и след смъртта

Доказано! Животът продължава и след смъртта

Паралелни светове

След физическата смърт душата на човек продължава да съществува. Тя попада в един от паралелните светове и на практика е вечна.

Учени от университета в Каролина доказаха по научен начин, че животът след смъртта съществува. Според тях човешкият живот е един безкраен цикъл, в който душата се прехвърля от измерение в измерение и никога не спира да съществува.

Ръководителят на научната група Робърт Ланц е категоричен, че това, което се случва с тялото и духа ни, много наподобява на живота на растенията. Те цъфтят и увяхват, след което отново порастват и се покриват с цветове. Семенцето, което винаги е живо, е нашата душа.

В почти всички религии от хилядолетия е застъпена теорията за съществуването на живот след смъртта. Те обаче твърдят, че има Ад и Рай, за които учените имат съмнения. Не оспорват, че на теория може и да има такива места, както и душите да се разпределят на определен принцип сред множеството паралелни светове, но поне за момента доказателства за това не са открити.

Това, което учените могат да кажат със сигурност, е, че когато умрем, душата ни се пренася в паралелен свят. Веднага след смъртта ни тя се възражда на друго място, като то може да е както в нашия, така и в някой друг свят.

С паралелните светове учените обясняват някои от най-големите загадки на човечеството. Според тях митични същества като циклопи, русалки или Йети могат да попаднат в нашия свят по погрешка от някоя паралелна вселена.

Живот след смъртта

За момента твърденията на учените са само на теория, която не може да бъде доказана нагледно. Единственото доказателство са наскоро откритите микрочастици, които по едно и също време могат да са в няколко различни състояния, а понякога изчезват в друго измерение, непознато на съвременната наука.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
курчо
курчо
24.03.2016 14:49
стига бе,делян пеевски и той ли така
4
9
Иванова
Иванова
23.03.2016 14:17
Попитаха Ванга преди да си отиде от този свят:"Бабо Ванге,има ли прераждане?Има ли друг живот след смъртта?" А тя отговори:"Оооо, ако знаехте от къде идвате и къде ще отидете, никога не бихте стояли на Земята!"
39
6
Потребител#195636
А от къде си разбрала за тези неща, които е казала баба Ванга?
3
1