Изумително! Мъж видя покойната си жена в предаване

Изумително! Мъж видя покойната си жена в предаване

В огромен шок изпадна млад вдовец от Мароко, след като съвсем случайно видя починалата си неотдавна съпруга в риалити формат по телевизията, информира изданието Метро.

Вече две години Абраг Мохамад от град Азилал не можел да си намери място от мъка заради починалата си любима. Той и близките му вярвали, че жената е издъхнала след автомобилен инцидент, след който получила много сериозни наранявания. Трагичната случка станала пред 2014 година и оттогава Абраг се мъчел да се справи с тъгата по покойната си съпруга.

Когато инцидентът станал, медиците го информирали, че нещата са много сериозно и ще се наложи да плати крупна сума пари за престоя на пострадалата жена в болницата. Освен това те го предопределили да не храни излишни надежди, тъй като вероятността съпругата му да не успее да оцелее била много голяма.

Малко след като Абраг превел парите, получил черната вест, че любимата му е издъхнала. След това той получил останките на жена си в ковчег, като му било казано да не отваря ковчега, защото жената наистина имала много рани.

След случилото се той дълго скърбял - до момента, в който най-неочаквано видял жената, която си мислел, че е погребал, в предаването Al Mokhtafoun /Изчезналите/. Чрез шоуто различни хора се опитват да намерят връзка с техни роднини, с които са прекъснали контакти преди време.

Шокираният Абраг съзрял живата си съпруга, която съобщила в предаването името на съпруга си и отправила апел двамата да се срещнат. Шоуто било гледано не само от Абраг, но и от близки и приятели на семейството, които след края на серията буквално му подпалили телефона.

Според информацията не е напълно сигурно как точно е изчезнала жената, смятана за покойница. Допуска се, че след катастрофата тя е получила амнезия и сега е започнала малко по малко да възстановява спомените си.

Най-вероятно в ковчега, пратен на Абраг преди две години, е лежало тялото на друга жена, но все още няма данни коя точно е била тя. Не е ясно и дали мъжът ще се опита да съди болницата заради огромната грешка, която е станала.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати