Привлечете парите в дома и офиса с трикрака жаба!

Трикрака жаба

Трикраката жаба е един от най-мощните амулети в китайското учение фън шуй. Ако я поставите на правилното място, тя ще донесе пари и благоденствие и във вашия дом.

Жабата на парите, както е по-известна, представлява фигурка на симпатична жаба, стъпила върху купчина монети. В устата ѝ винаги има по една монетка.

Трикраката жаба е доста известен символ и един от най-почитаните в китайското учение. Най-доброто място за нея в дома е в югоизточната част. Според фън шуй именно там се активират финансовите потоци. Ако пък е в офиса, е добре амулетът да стои на бюрото. Когато искате благоденствие за всички в офиса, я поставете в коридор или точно на входа, но никога срещу вратата. Това може да отблъсне парите навън. Освен това там не трябва да има огледала.

Правилото на фън шуй е, че колкото по-скъп е амулетът, толкова повече финанси ще привлича той. У нас могат да се срещнат много разновидности във всякакви размери и от най-различни материали. Специалистите сочат, че колкото по-красива е вашата трикрака жаба, толкова повече финанси ще привлича тя.

Най-силно действие има кристалната жаба, която освен материално богатство носи и духовно обогатяване. Китайците са максималисти що се отнася до фън шуй и са категорични, че всеки трябва да има в дома си по девет трикраки жаби. Те ще подсигурят финансовото му състояние за години напред.

Подобно на поверията за чантите и протмонетата, които не трябва да се поставят на земята, това важи с пълна сила и за жабата на парите. Тя винаги трябва да е нависоко. Колкото по-ниско е, толкова силата ѝ намалява. Ако доближи земята прекалено много, може да стане причина за изтичането на финанси.

Съветът на специалистите е, ако решите да се сдобиете с жаба на парите, да поставите в устата ѝ и българска монета.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати