sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Еврика! Хакер откри Атлантида

Еврика! Хакер откри Атлантида

Атлантида

Гениалният немски компютърен специалист Михаел Хюбнер откри Атлантида. Той дори е успял да разбере какво е унищожило мистичната земя, дом на високоразвита цивилизация.

Всеки е чувал историите за древните атланти, които обитавали обетованата земя Атлантида. По незнайна причина обаче тя потъва в забвение и днес никой не знае къде и защо са изчезнали както хората, така и обиталището им.

Имам много теории къде точно е днес древната Атлантида. Според диалозите Тимей и Критий, дело на древногръцкия философ Платон, континентът е унищожен от невиждано бедствие – цунами, земетресение или дори ядрен сблъсък. Други я поставят в Атлантическия океан, трети - в Средиземно море, четвърти смятат, че това е о-в Тера. Въпреки всички тези предположения местоположението на острова остава една от най-големите мистерии на планетата.

Германският хакер е прекарал последните няколко години в издирването на континента и днес твърди, че го е открил. Хюбнер е събрал цялата информация от диалозите на Платон, в които се описва Атлантида. Той вкарал всички характерни за мястото белези в дигитален модул. Специалистът открил общо 51 характерни за мистичната земя белези, като това, че там са живели слонове и на север има огромна планинска верига. Спрямо тях Хюбнер открил една единствена локация на планетата ни, която може да бъде описана по същия начин.

Мястото, което хакерът смята, че в миналото е била дом на най-развитата цивилизация, е подводната равнина Souss-Massa, която се намира на 100 км южно от Маракеш.

Уникалната система на Хюбнер дори успяла да открие най-вероятната причина за изчезването на древната цивилизация. Според нея островът е бил пометен от гигантско цунами. Ако предположението на специалиста се потвърди, това ще е едно от най-големите постижения на човечеството през последните десетилетия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати