Мъжът, пътувал в бъдещето, разказва какво ни чака през 2749 г.

Ал Билек

Американецът Ал Билек твърди, че е участвал в легендарния Филаделфийски експеримент през 1943 година и е пътувал във времето. Той казва, че е прекарал 6 седмици в 2137 година и цели две години в 28-ми век.

Билек описва далечното бъдеще като високотехнологичено и то няма да се управлява от хора, а от един компютър със свръхинтелектуални възможности.

По негови думи само след няколко столетия на планетата ни ще се възцари социалистически строй, а правителствата и президентите ще се превърнат в спомен. Той твърди и че климатичните изменения, на които сме свидетели днес, не са безобидни и в бъдеще човечеството се изправя пред промени с катастрофален характер.

Ал разказва, че на 13 август 1943 година е бил на кораба DE 173 от експеримента Филаделфия, който проверявал чрез Общата теория за относителността на Айнщайн дали светлината може да се манипулира и човек да пътува във времето.

За този експеримент Билек казва, че е загубил съзнание само за няколко минути и когато се е събудил, се е намирал в 2137 година.

Американецът е бил настанен в болница, каквато преди това не е виждал. Лекарите използвали светлинно и вибрационно оборудване и светкавично бързо възстановили жизнените сили на пациента.

През тази година той разбрал, че човечеството се бори активно с големите климатични изменения от 2025 година. През 2137 година планетата вече е променена до неузнаваемост.

Американският щат Флорида е под вода, нивото на Световния океан се е повишило, а Джорджия се е превърнал в крайбрежен щат.

Магнитните полюси ще започнат да се изместват, но човечеството ще успее да създаде изкуствени и да предотврати свързаните с обръщането на полюсите катастрофи.

Ще има Трета световна война, казва още американецът. В нея Америка и Европа ще воюват срещу Русия и Китай.

През 2020 година ще бъдат разсекретени американски военни документи, от които ще стане ясно, че американското правителство си сътрудничи с извънземна цивилизация от 1954 година.

През 2749 година Ал Билек е видял плаващи градове в океаните. Интелектуалните възможности на цялото човечество били по-високи, а телепатията се е развила до съвършенство.

Планетата се управлява от огромен компютър, а всички хора вече живеели като единна нация.

Билек завършва разказа си с предупреждението, че каквото и да правим няма как да променим бъдещето. То е предопределено, както за отделния човек, така и за цялото човечество.

Рейтинг

4.3
Общо 15 гласували
5 9
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Анонимен
Анонимен
08.03.2019 19:28
Абе вие сте луди
0
0
Zhivko Marinov
Zhivko Marinov
08.03.2019 01:26
През 2749 ще има една серия роботи които ще бъдат спрени от производство и изети от собствениците им. Тези роботи са вид модел приемащи както гласови така и телепатични команди, и същевремено отвръщайки телепатично или гласово. Причината да бъде направено това е, че роботите приемайки телепатичните команди, несъзнателно в тези команди има и подсъзнателни такива. Например, убийство или други подобни. Роботите възприемат и изпълняват зададената задача, но улавят и подсъзнателното. Както се знае в закона на роботиката, робот не може да причини вреда или да убие човек, Затова робота комуникирайки телепатично с човека, връща подсъзнателната команда в човека и то многократно. Така много от хората притежаващи тази серия роботи са станали потенциални убийци. Докато бъде разкрито това, доста хора са били убити.
3
2
Анонимен
Анонимен
07.03.2019 08:06
Ама че ,тъпотии.
3
4
Zhivko Marinov
Zhivko Marinov
07.03.2019 02:37
През 2749 всички ще са утешени. Телепатията е едно на ръка. Ще отпаднат всички мобилни доставчици. Телепорта ще е на лице, всичкия транспорт по пътищата, релсите, моретата и въздуха също ще отпаднат. Ще има роботи в домовете изпълнявайки всички желания. Чрез мащабна телепортация на лед от спътника на Юпитер-Европа, Марс ще бъде наводнен с реки и морета. Ще бъде създадена атмосфера като тази на земята, след което ще бъде населен. Също така много от почвата на земята ще бъде транспортирана чрез телепортация до Марс. Пътуването до Марс чрез телепорт, ще бъде за секунди. Луната също ще бъде интересна дестинация. Човечеството ще бъде в апогея си. Ще се раждат деца както на земята, така и на Марс и Луната.
11
1
Анонимен
Анонимен
23.02.2018 15:21
и едно време са се смели на хората които са се мъчели да полетят...
17
1
Valentin Gochev
Valentin Gochev
23.09.2017 00:10
впечатление ми направи че предрича че след време ще се възроди социалистическия строй - ами много ясно го е видял защото при война между русия и америка ще победи -кой -а и китай ще воюва срещу кой-така че за америка се очаква апокалипсис ако правят война -верно става интересно но коя година ще стане-ами като гледам как се случва в днешно време живота който върви към война заради корея - може би ще сме свидетели на тези събития скоро време.
14
4
Dahhak
Dahhak
08.06.2016 13:44
Поне нещо оригинално да бяхте измислили...
35
3
Въображението
Въображението
20.03.2016 11:41
Как се казва човекут дето е измислил това ...искам да му стисна ръката ...явно е човек с най-голямото въображение на света
34
5
Въображението
Въображението
20.03.2016 11:42
Човекът*
7
10