Дрехите могат да носят нещастие! Не ги взимайте от злонамерени хора

Дрехи

Дрехите могат да попият всяка една емоция на притежателя си и заради това не бива да вземате дрехи назаем от злонамерени или завистливи хора. Може да привличате нещастието или да придобиете злите им страни.

Дрехите и всички вещи, които не са употребявани през последната година, трябва да се изхвърлят, защото те водят до бедност и несполуки, казват експертите по фън шуй.

Всичко старо и неизползвано пречи на доброто настроение и разкоша в дома. Много семейства казват, че са изпитали истински прилив на положителна енергия, когато са изхвърлили ненужното на боклука.

Дрехите, както всяка друга вещ, попиват от енергията и характера на собственика. И за да се предпазите от нещастия, не използвайте едни и същи вещи с хора, на които не им върви в живота или злобеят срещу успехите на другите.

Не им давайте назаем и ваши дрехи, защото чрез тях могат да ви прехвърлят негативната си енергия.

Избор на дрехи

Това важи и за дрехите, които купувате от втора употреба. Съветът на специалистите по фън шуй е след като изперете дрехите, да ги поръсите със светена вода и едва тогава да ги носите.

Ако усетите негативна промяна или започнете да се проваляте дори в най-елементарните си задължения, най-добре ще е да изхвърлите тази дреха.

Когато си купите нещо ново, трябва да се чувствате добре в него.

Сигурен знак ще са първите дни, в които сте с новите си дрехи и обувки. Ако още в начало нямате късмет с тях, не ги носете повече.

Изключения правят единствено подарените бижута от роднините. Особено ако са златни, накитите носят предимно положителна енергия, защото са подарени с добри намерения.

Избягвайте да купувате вещи от заложни къщи, защото често те са дадени по принуда и няма да ви донесат късмет.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати