Духът на Джим Морисън променя живота на историк

Духът на Джим Морисън променя живота на историк

Животът на историка на попмузиката Бред Мейснър се променил, но не към добро, след посещението на гроба на великия музикант Джим Морисън неотдавна.

Създателят на рок бандата "Дорс" почина от сърдечен пристъп през 1971 година в Париж. След кончината на Морисън, Мейснър решил да посети вечния му дом. Починалият е погребан в гробището Пер Лашез във френската столица.

Духът на Джим Морисън променя живота на историк

Историкът си е историк - Мейснър заснел гроба, дори себе си снимал на фона му. След като се върнал в Щатите и видял снимките от посещението си в Пер Лашез, Фред бил потресен. Малко над фигурата му се личал облак, а когато се вгледал в него, той разпознал лика на Джим Морисън.

Облачето повтаряло позата на певеца в една от най-тиражираните му снимки – разперил ръце, високо вдигнал главата си с буйна и разпиляна коса.

От този ден нататък в живота на Мейснър започнали да се случват събития, подобни на такива, случили се преди повече от 40 години в живота на Морисън.

Най-добрият приятел на Бред починал от предозиране с наркотици, също като и добър приятел на музиканта. Съпругата му също починала при еднакви обстоятелства.

Дали и животът на Бред Мейснър ще приключи по същия начин, както на великия Джим Морисън? !

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

аз
аз
30.01.2012 20:05
вероятно е!!
0
0