Какво вбесява различните зодии?
What Infuriates the Different Zodiac Signs?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво вбесява различните зодии?

Какво вбесява различните зодии?

Какво вбесява различните зодии?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Всяка зодия е уникална и има специфични неща, които могат да я изкарат извън нерви. Ето какво може да те вбеси според зодията:

Овен – Чакането е нещото, което може буквално да го вбеси. Да чака на опашка, да зависи от доставчици, или отговорите на въпросите му идват със забавяне – това ще го накара да пощурее от нерви.

Телец – Нервите му са здрави, но едно преместване може да ги опъне до краен предел. Цялата хамалогия с опаковането, разопаковането и опознаването на новото място и обстановката го ядосват до краен предел.

Близнаци – Рутината е способна да го съсипе. Той мрази да се движи по график и да му се налага да идва навреме.

Рак – Една раздяла може да съсипе всеки, но при Рака това е животозастрашаващо. Периода на възстановяване при тях е много по-дълъг от този на останалите, а страданието, което изпитва, може да трогне всеки.

Лъв – Те са свикнали всичко да става така, както те искат. Когато някой откаже да им играе по гайдата, те се вбесяват, след което изпадат в отчайваща депресия. Драмата става жестока, ако човекът все пак откаже да направи това, за което тропат нервно с крак.

Дева – Това е най-подредената зодия и безпорядъкът е нещото, което може да я накара да откачи. Едно неоправено легло или неизмита чиния могат да разклатят из основи емоционалната им стабилност.

Везни – Така спокойните Везни могат да се поболеят, ако попаднат в определен конфликт. Те просто не могат да виреят в подобна среда. Дълго след случката те се чувстват изтощени и съсипани.

Скорпион – Една изневяра на партньора може да го изкара от кондиция за години напред. Той смята това за най-висшата форма на предателство и ако го преживяват, стават лабилни и слаби.

Стрелец – Скуката и рутината го карат да се чувства зле. Той е свикнал около него винаги да се чувства нещо. Ако това спре, той става унил и скоро се срива тотално.

Стрелец

Козирог – Най-големите кариеристи на зодиака могат да изпаднат в дива ярост, ако бъдат уволнени. Концепцията на живота им е да се изкачват нагоре, а подобно нещо рязко ги изтръгва от подредената им действителност и те рухват.

Водолей – Водолеят не сваля розовите си очила дори след като порасне и всяка несправедливост е способна да го разстрои. Когато тя се случи на него, това го вади от играта за доста време.

Риби – Рибите се носят с темпото на своите води и всеки път, когато им се налага да бързат или бъдат поставени под напрежение, те откачат. Проблемите, трескавата подготовка и всякакви подобни занимания са способни крайно да ги разстроят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Радка
Радка
14.03.2016 21:35
Определено това за козирога е абсолютно вярно
1
16