Какво ще се случи през март според звездните аспекти?

Звезди

С движението си между зодиакалните знаци през месец март планетите ще ни приканват да бъдем по-спокойни и търпеливи. Поемането на рискове и прибързаността няма да носят успехи.

Ако сте решили да започнете диета през месец март, най-подходящите дни затова ще са от 1 до 8 март и от 23 до 31 март, защото в тези два периода Луната е намаляваща, което подпомага диетите, за разлика от периодите на растяща Луна – между 9 и 22 март, когато, колкото и да гладувате, няма да отслабнете.

На 9 март е едновременно първото слънчево затъмнение и фазата на Новолуние в зодия Риби. Това ще засили интуицията на повечето хора и през този ден е препоръчително да се вслушваме във вътрешния си глас.

През първите дни от март Венера и Сатурн образуват положителен секстил. Той ще внесе повече хармония във взаимоотношенията си колегите и ще ни провокира да поемаме повече отговорности на работа.

От 1 до 6 март между Слънцето и Сатурн се образува напрегнат квадрат и ако в този период допуснем грешки, не трябва да замитаме всичко под килима, а открито да признаем пропуските си и да поискаме прошка.

На 6 март Меркурий се премества от Водолей в Риби, като ще направи общуването по-неясно. Повечето хора ще разчитат на намеците, за да кажат това, което искат, а за някои ще е трудно да намерят най-подходящите изрази за мислите си.

Планети

На 7 март Марс преминава в Стрелец, което ще създава опасност от инциденти при пътувания, особено зад граница. Тази позиция на Червената планета изисква да се съобразяваме повече с околните и да търсим общ език с тях, а не да живеем като вълк-единак.

На 8 март Слънцето е в директна опозиция с Юпитер, заради което е препоръчително за седмица да сте по-пестеливи, защото ненужната щедрост и спонтанните покупки ще рефлектират върху стабилността на финансовото ви състояние до края на месеца.

От 13 март Венера ще се движи в зоната на зодия Риби, което за обвързаните ще създаде по-голяма близост, а необвързаните ще се срещнат с хора, които провокират интереса им. Чувствата обаче ще са неясни и на повечето хора ще им е необходимо време, за да определят с точност емоциите си.

На 23 март е Пълнолунието за месеца в зодия Везни. То ще ни представи нови възможности за развитие, но ще трябва да подхождаме към целите си бавно и премислено.

На 31 март се сформира съвпад между Меркурий и Уран, който ще даде тласък на творческата мисъл. Успешни и удовлетворени ще бъдат онези хора, които използват креативността си.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари