Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

Любовен хороскоп

Месец март ще е изключително бурен в любовно отношение. За някои промените ще са за добро, но при 3 от зодиакалните знаци големите конфликти могат да доведат до необратими раздели.

Телец

През третия месец от годината ще сте много чувствителни и лесно ще се дразните от думите и поведението на вашия партньор. Ако не искате да изпратите любовта в миналото, не се затваряйте в себе си, а споделяйте чувствата си с партньора.

Възможно е през месеца да се наложат ограничения и да не харчите, като преди, но това не бива да е повод за скандали. Не забравяйте, че трудностите най-успешно обединяват една двойка.

Близнаци

Три зодиакални знака трябва да внимават с любовта през март

Негативните аспекти, които Сатурн образува през март, ще пречат на разбирателството ви с любимия човек. По-конфликтни ще сте от обикновено и това ще изненадва дори и вас самите.

За да избегнете голямата катастрофа на любовния фронт, опитайте се да бъдете по-толерантни и дипломатични с човека до себе си. Не пренасяйте проблемите от службата в дома и напрежението няма да е толкова силно.

Везни

Предстоят големи грижи в любовта, защото вашата планета-управител влиза в неблагоприятен дом. Силните емоции ще стигат крайности - трудно ще ги овладявате и е възможно дори най-близкият ви човек да се отдръпне от вас.

Ще нападате, без да мислите за последиците, и е възможно да се разделите с половинката си, ако не осъзнаете грешките си и не се извините на време.

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати