sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тайнствените предсказания на маите

Тайнствените предсказания на маите

MarianaMariana
Джедай
3301121152
Календар на маите
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Древните Маи са били изключително мъдри. Живеели са в синхрон с околната среда и Вселената, което им е позволило да разгадаят част от всемирните загадки. Някои от техните предсказания са достигнали и до нас.

Едно от най-известните предсказания на маите е това, че Вселената има цикли, които бележат края на една ера и началото на друга. Един такъв цикъл съвсем наскоро привърши - на 21.12.2012 година.

Според друго предсказание честотата на вибрациите на планетата ни се увеличава, а заедно с нея се увеличават и нашите личностни вибрации, които се опитват да се синхронизират със земните. В резултат на това се наблюдават сериозни промени в човешкото поведение.

Тайнствените предсказания на маите

Хората са готови да се изправят лице в лице със страховете си, да ги приемат и в крайна сметка да се освободят от тях, защото само така ще успеят да постигнат синхрон с Вселената.

Едно от най-тревожните предсказания на маите, което се сбъдва буквално пред очите ни, е онова, в което се говори за невиждани горещини, които ще разтопят хилядолетни ледове, ще повишат температурата на Земята и ще станат причина за климатични и социални проблеми по цялото земно кълбо.

Според маите това се дължи на липсата на синхрон с природата, което е довело до задействането на верижна реакция от процеси, водещи към самоунищожение.

Вследствие на високата температура ледовете по полюсите ще се превърнат във вода. Ще се покажат места, които хилядолетия са били покрити с лед, континентите ще променят формата си. Но това ще има още по-тежки последствия, разказва четвъртото предсказание на маите.

Всички тези промени ще предизвикат отслабване на магнитното поле на Земята, което от своя страна ще доведе до появата на дупки над полюсите. През тези дупки смъртоносната космическа радиация ще достига до все повече точки на планетата.

Край на света

Нашата цивилизация, основана на страха, ще започне да се разпада според петото предсказание на маите. Това ще накара хората да се изправят срещу собствената си несигурна природа, да се освободят от задръжките си и да продължат напред по пътя на еволюцията и сътворението.

Шестото предсказание гласи, че в края на настоящия космически цикъл, в който съвсем наскоро навлязохме, ще се появи комета. Това небесно тяло ще застраши Земята и ще наруши установеното равновесие.

Животът такъв, какъвто го познаваме, ще бъде заличен, но човешкото съзнание ще продължи да съществува под друга форма и в друго измерение. В далечното бъдеще, твърдят маите, хората ще живеят в мир, разум и хармония със себе си.

Всички ще бъдат свързани един с друг в кристално чисто колективно съзнание, което ще промени начина, по който хората общуват и ще доведе до най-високото стъпало в еволюционното развитие на човешкия род.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аспарух
Аспарух
01.09.2016 00:31
Дрън дрън та ПЛЯС!Вие савсем ни взехте тука за глупаци.И къде бяха скрити тези пророчества,а?И защто ги няма в най големите музеи и проучвания за маите?#*#@#/*
0
0