Изчислете съдбата си през новата година

Изчислете съдбата си през новата година

Съдбата може да бъде изчислена, смятат руски нумеролози. Според нумерологията животът на всеки човек се състои от цикли, всеки от които продължава 9 години.

Не е трудно да разберете каква ще е годината и за вас. На новата 2017 година съответства числото 1 - сбор от 2+0+1+7 = 10 = 1 + 0 = 1. Добавете към 1 деня и месеца на раждането си. Събирайте цифрите, докато не получите едноцифрено число.

Например, ако сте родени на 24 април, то:3+2+4(24)+4=13, 1+3=4. За вас новата година е четвъртата година от цикъла. Взависимост от годината на цикъла е и вашият късмет.

Първа година от цикъла - годината ще мине под мотото: "Граби всичко от живота! " Поставените цели ще се осъществят. Сега е времето на новите идеи. Тази година е базова за вас.

Втора година от цикъла - имате основания да чакате резултатите от това, над което сте работили през изминалата година. Но не спете на стари лаври, работете. Имате нужда от партньори. Тази година ще намерите половинката си.

Трета година от цикъла - тя ще бъде за вас лека и приятна. Обръщайте повече внимание на любимите хора. Ще имате успех в светското общество. Ще срещнете нови хора и нова любов.

Четвърта година от цикъла - предишните три години за вас са били изграждане на база, сега е време за основна работа. Всичките усилия, които вложите тази година, ще бъдат оправдани. Ще срещнете истински приятели.

Пета година от цикъла - чакат ви интересни пътешествия и непредвидени срещи. Но не взимайте важни решения, отложете ги за догодина. Самотните ще срещнат истинската си любов.

Шеста година от цикъла - годината ще е спокойна и умерена, идеална за сключване на брак. Работата е на втори план, отделете време за семейството си. Време е да се замислите за деца.

Седма година от цикъла - време за размисли, желание за самота. Ще изпитвате душевни сривове и съмнения във всеки и всичко. В бизнеса има период на затишие. Ще получите невероятни подаръци от съдбата.

Осма година от цикъла - ако в последните няколко години сте се движели към определена цел, тази година ще я постигнете. Годината е успешна за хора от бизнеса и за всички, които градят кариера. Можете да поемате рискове.

Девета година от цикъла - време за прощаване с миналото. Довършете всички започнати дела. Изхвърлете ненужните вещи, разделете се с неприятни за вас хора. Отделете внимание за себе си и здравето си.

Виж повече

Рейтинг

5 16
4 6
3 6
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
роза
роза
26.04.2014 15:35
Тъпииии
5
4
росица
росица
18.11.2013 13:47
ок
0
3