Кои са случаите с НЛО, регистрирани през януари?

НЛО

Случаите с неидентифицирани летящи обекти напоследък сякаш взеха да се увеличават. И докато според някои скептици за тях може да се намери логично обяснение, уфолози са на мнение, че извънземните опитват да се свържат по всякакви начини с нас. Поредното доказателство за това са случаите с НЛО през първия месец на годината, събрани от канала Х Зона.

НЛО в Сантяго, Чили - 2016 година изглежда е започнала нашествие на НЛО в Сантяго. В първите дни на новата година там за забелязани множество необясними летящи обекти. Присъствието им е направило впечатление на много жители, но въпреки това властите не са излезли с логично обяснение за случващото се.

Огнени кълбета в Южна Америка - необясними огнени образувания са били забелязани от над хиляда души, които останали без дъх, щом зърнали това изумително явление. Тяхното присъствие обаче остава некоментирано.

Рееща се фигура в Бирмингам - тук не можем да сме напълно сигурни дали става въпрос за дух или за представител на извънземна раса. Едно обаче е сигурно - в Бирмингам е била видяна странна фигура, наподобяваща ангел, която се движела в небето.

НЛО Бирмингам

Триъгълник в Сан Франциско - тъмна фигура, приличаща на триъгълник, е направил впечатление на жителите на града през януари. Както и при другите случаи, триъгълникът сякаш се е реел в небето. Въпреки множеството догадки, свързани с него, така и не става ясно какво точно са наблюдавали хората.

Портал в Австралия - към края на минали месец е регистриран феномен над Австралия. Явлението е оставило без думи хората и ги е накарало да си зададат куп въпроси. Мнозина го оприличават на мълния, но според любителите на мистериите и загадки може би е някакъв портал.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари