Разберете броя и пола на вашите деца от наталната карта!

Натална карта

Всеки достатъчно образован човек знае, че полът на детето се определя от половите хромозоми. Така например хромозомата, обозначавана за по-лесно като Х, е носител на женски гени, а хромозомата У е носител на мъжки. Женската яйцеклетка се обозначава с ХХ, тъй като е носител единствено на женски гени.

В същото време мъжката сперма, която довежда до оплождането, носи както мъжки, така и женски гени и се обозначава като ХУ. Това означава, че полът на бъдещето дете зависи от това коя полова хромозома ще успее да оплоди женската яйцеклетка, или казано на по-прост език- полът на детето зависи от мъжа и неговата сперма.

Ако излезем обаче извън сферата на простата биология и се насочим към астрологията, ще разберем, че лесно можем да предвидим пола на бъдещето си дете и от наталната си карта. Такава можем лесно да си направим от някой от многобройните компютърни астро програми, стига да знаем точните си данни, а именно - точен час на раждане, дата, година и място на раждане.

Проблем ще настъпи при разчитането на наталната карта, известна и като кармична карта, но в този случай можем просто да се обърнем към някой астролог. Наред с информация относно вътрешната ни и външната ни същност, астрологът може да ни подскаже и колко деца можем да очакваме и още по-интересно - какъв ще е полът им.

Всичко, казано до тук, може да Ви изглежда прекалено нереално, но ако вече сте си направили натална карта, ще отбележите, че на нея са изобразени 12 дома и 12 зодиакални знака. В случая това, което Ви интересува, е именно петият дом за първо дете и за всяко следващо съответно 7, 9, 11-ти дом и т.н.

Полът се определя, като се гледат знаците на върховете на Асцендента, т. е. е важно да видите дали планетата на дома, който Ви интересува, е в мъжки или в женски пол.

Бебе

Така например зодиакалните знаци на Близнаци, Овен, Лъв, Везни, Водолей и Стрелец са мъжки, а знаците Рак, Телец, Дева, Скорпион, Риби и Козирог са женски.

Следейки всички тези фактори, лесно можете да разберете какъв пол ще е не само първото Ви дете, но и всички родени след него. Тъй като разчитането на наталните карти обаче не е за всеки, е по-добре да се обърнете към специалист.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати