Пророчествата на Баба Ванга се сбъдват едно по едно

Ванга

Баба Ванга, безспорният български феномен, продължава и днес да ни вълнува с предсказанията си. Тя е пророкувала за години напред, а част от предсказанията ѝ вече са се сбъднали. Ето кои са те:

1968 година – войски в Прага. В началото на 1968 година се твърди, че Баба Ванга е казала следното: Помнете Прага... пролет... черни облаци се събират над града. Война.

Предсказанието ѝ се изпълнява още същата година. През август е сложен край на Парижката пролет, след като войските на Варшавския договор нахлуват в Чехословакия.

1969 година – убийството на Индира Ганди. За нея Ванга казва: Ще я погуби роклята ѝ. В дима и огъня виждам оранжево-жълта рокля! Макар и завоалирано, предсказанието се оказва истина. На 31 октомври 1984 година индийската министър-председателка е застреляна. Тя бързала за важна среща и отказала да облече тежката бронирана жилетка под роклята си, което се оказало фатална грешка.

1980 година - Перестройката в Русия. От постовете си ще си отидат важни ръководители... ще дойдат също така нови диктатори... очаквайте промени, големи промени към по-добро – така говори пророчицата, но никой не ѝ вярва. Две години по-късно обаче, на 10 ноември 1982 година, умира генералният секретар на КПСС Леонид Брежнев. След като Черненко и Андропов не успяват да се утвърдят на власт, биват изместени от Горбачов, който поставя начало на перестройката, за която Ванга говори.

1980 година - подводница Курск. През същата година Ванга пророкува и за атомната подводница Курск. По думите ѝ след като руската машина потъне, целият свят ще потъне в скръб. И наистина – на 12 август 2000 година руската подводница Курск потъва, а в нея живота си губят всички 118 членове на екипажа.

1989 година - терористичните атаки в САЩ. Пророчицата говори и за терористичните акати, които станаха факт на 11 септември 2001 година. Ванга казва: Страх, страх! Американските братя ще паднат, накълвани от птици железни. Вълци ще вият в гората и невинна кръв ще се пролее като река. И се оказва права.

Все по-често започваме да се обръщаме към пророчествата, за да се подготвим за това, което ни очаква. За съжаление, прогнозите за настоящето и бъдещето ни, които Ванга е направила, изобщо не са розови.

Ето какво казва Ванга: 2015 г. ке е предпоследната година на Апокалипсиса, който ке дойде през 2016-а. А както видяхме, тя никога не е бъркала в предсказанията си.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Betibee
Betibee
01.03.2016 23:26
tova ne sa verni danni .
8
7