Четирите най-добри манипулатори сред зодиите

Зодия Близнаци

За 4 зодии не е никакъв проблем да влияят на околните. Те няма защо да учат техниките за манипулация, понеже те са им вродени и много лесно могат обработят отсрещния човек.

Скорпион

Кралете на манипулацията. Няма представител на зодия Скорпион, който да не успее да манипулира емоционално половинката си. На тях им харесва да доминират над партньора и за тази цел използват триковете на психологията, с които да подчинят отсрещния човек.

Скорпионите винаги се стремят да управляват чувствата на околните и да предсказват реакциите им. По тази причина не създават дълги връзки с хора с прекалено силен и независим характер, колкото и силно да е физическото привличане.

Рак

За Раците не е никак сложно да контролират другите. Истински майстори са, когато убеждават от срещната страна в своята версия на историята. Освен това никой не може да им се ядосва дълго, защото успяват да насочат емоциите им в по-положителна посока.

Зодия Рак

Един представител на зодия Рак отлично знае как да се представи в най-добрата си светлина и как да го харесат за нула време.

Близнаци

Близнаците са майстори в манипулирането. Докрай могат да крият истинските си подбуди, като ви карат да вярвате, че мислят изцяло за вашето добро. Близнакът не се свени да използва всички методи да ви манипулира, дори да ви лъже до последно.

Близнаците са манипулатори по-скоро за забавление, а не толкова, за да гонят големите върхове.

Лъв

Нищо не може да застане между Лъва и неговите цели, заради което той манипулира всички, считайки ги за свои подчинени. Често за Лъвовете останалите хора са инструменти за осъществяване на мечтите им и затова играят с тях като с кукли на конци.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати