Зловещи истории, които възрастните са чули от малки деца

Страшна жена

Малките деца често ни забавляват с това, което говорят или правят, но някои малчугани са изправили косите на своите родители и близки от страх само с няколко думи. От Reddit показват най-зловещите истории, които деца са споделяли със своите родители.

Преди две години разглеждах годишника си от основното училище с 5-годишната си братовчедка. Когато гледахме страницата с второкласниците, тя посочи снимка на момченце и каза: Той изглежда точно като Никълъс! Когато я попитах кой е Никълъс, тя просто отвърна Момчето в гардероба ми и продължи да прелиства албума. Едва не умрях.

Наглеждах 5-годишния Джак, който ми каза, че мъж на име Джейкъб, облечен като дървосекач, седи до мен на дивана. Явно е видял шока на лицето ми, защото добави: Спокойно, той няма ръце.

Малкият ми племенник разказваше за жената, която идвала нощем в стаята му. Казваше, че е облечена с червена рокля, че се казва Франи и че му пее... и че се носи над земята.

Призрак

Една вечер наглеждах децата на приятели. Най-малкото (около петгодишно) нарисува жена, висяща от тавана, погледна ме и рече: Тя ми каза да я нарисувам. Идва за теб. Скрий се.

Преди няколко години слагах дъщеричката на моя приятелка да си легне вечерта. Детето беше около 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото. Попита ме защо трябва да спи и аз й отговорих: Защото е късно и за малките момиченца е време да си починат добре. Тогава тя посочи към нищото в другия край на стаята и попита: Ами онова момиченце?

Гушках 3-годишния син на приятелката си и той каза много сериозно: Обещавам никога да не глозгам кокалите ти. Обещавам.

Наглеждах няколко деца, докато родителите им бяха на кино. Сложих най-малкото да спи и си пуснах телевизора, докато майката и бащата не се прибраха. На следващия ден родителите ми се обадиха.

Според четиригодишното съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено много дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
една майка
една майка
19.02.2016 15:12
Това за глозгането на кокалите сериозно ме изплаши........
8
0
Анонимен
Анонимен
15.09.2018 15:03
И мееен също ;)
0
0