Какво да очакват зодиите в годината на огнената маймуна

Китайски зодиак

На 7 срещу 8 февруари изпращаме годината на дървената коза и посрещаме годината на огнената маймуна. Проверете какъв ще е късметът ви за новата година, съгласно зодията ви от китайския календар.

Плъх – Работата ви носи повече пари

Тази година усилената работа ще ви се отплаща двойно. Интелектът и шансовете ще ви позволяват да вървите нагоре в кариерата. Ако ви се налага да оставате в службата до по-късно, не се оплаквайте, защото това ще ви донесе големи доходи. В любовта ще се наложи да правите повече компромиси, за да запазите връзката си.

Бик – Радвайте се на малките неща

Годината ще ви донесе повече увереност и спокойствието, което отдавна чакате. Хармонични ще са отношенията както с колегите ви на работа, така и с близките ви у дома. Тази година оценявайте дори и малките радости, които ви сервира животът. Не бъдете прекалено амбициозни, а се отпуснете и се забавлявайте. Романтиката ще ви съпътства през цялата година, а необвързаните е възможно да открият сродната си душа.

Червена Маймуна

Тигър – Налага се да се борите за мечтите си

Тази година няма да ви липсват възможности, но с тях идват и големи предизвикателства. Ще трябва да докажете колко държите на целите си, а по-упоритите ще сбъднат мечтите си. Напредъкът ще идва постепенно и ще стигнете върха, само ако се борите. В любовта предстоят големи обрати. Предстоят разочарования и трудности за обвързаните. Свободните пък ще открият половинка, ако бъдат по-инициативни.

Заек – Очаквайте купони и по-големи доходи

Очаквайте добри доходи през 2016-та. Ако досега сте жадували за повишение на заплатата, през тази година най-накрая ще го получите. Очакват ви и чести партита. Ще се чувствате пълни с енергия и по-често ще се включвате в различни социални събития. За сериозно обвързаните предстои година на криза заради неспиращи скандали. Възможни са раздели и започване на нови партньорства.

Дракон - Ще се борите с конкуренцията

Използвайки талантите си, годината ще става все по-добра за вас. Следвайте идеите си, колкото и нестандартни да изглеждат. На работа ще се сблъскате с конкуренция и ако искате повишение, ще се наложи да докажете, че сте по-добри от съперниците си. Стари недоразумения ще клатят лодката на любовта през годините. Самотните ще се запознаят с подходяща половинка, но ако се колебаят, ще пропуснат шанса си за сериозна връзка.

Змия – Бъдете внимателни с парите

Дори годината да не тръгне по-най-добрия начин, трябва да имате вяра, за да се справите с трудностите. Няма да ви липсва ентусиазъм, за да реализирате целите си, но ще се сблъскате и с доста пречки. Не правете големи покупки и инвестиции, за да не натрупате дългове, особено в началото на годината. Големи промени предстоят в любовта. При обвързаните често ще избухват конфликти. Самотните ще открият голямата любов след пътуване или при сватосване.

Китайски дракон

Кон – Отделяйте време за почивка

2016-та ще е стабилна година за вас и ще имате повече възможности за почивка. Не харчете излишно и преди да направите някаква покупка, помислете дали наистина ви е нужна. Често ще се чувствате напрегнати, особено на работа и затова е нужда да отделяте време за сън и релакс. Необвързаните имат шанс да се влюбят истински, ако бъдат по-смели. За обвързаните ще се наложи да правят повече компромиси с половинката.

Коза – Упоритостта ще ви възнагради

Има шанс да реализирате голяма част от проектите си през тази година. С по-голяма прецизност няма да имате големи проблеми във финансово отношение. Ако сте упорити ще постигнете положителни промени в професионалното си развитие, но на резултати от труда си ще може да се радвате едва в края на годината. Романтичната ви връзка ще се радва на хармонична година, а необвързаните ще срещнат нова любов.

Маймуна – Бъдете нащрек, за да се предпазите от проблемите

Не очаквайте всичко да ви върви по мед и масло, въпреки че изгряващият знак съвпада с рождената ви година. Има голяма опасност от загуби – на пари, жилище, кола, работа. Бъдете нащрек през годината, за да се предпазите от големи неприятности. Имате шансове за по-високо образование и квалификация, от които трябва да се възползвате. В трудните моменти може напълно да разчитате на любимия. Необвързаните ще срещнат нов партньор, с когото ще се радват на емоционална и динамична връзка.

Петел – Животът ви напълно ще се промени

Пари

Тази година имате възможността напълно да промените живота си. През първата половина от година прегледайте отново целите си и се отклонете от предварително начертания път. Оглеждайте се за нови предизвикателства и се сбогувайте със скуката. Няма да липсват конфликти с половинката, които ще се решат с повече разум и по-малко емоционалност. Годината е благоприятна за нова връзка, зачеване и брак.

Куче – Предстои емоционална и паметна година

През 2016-та ще трупате спомени за цял живот. Силни и емоционални моменти престоят, особено през пролетта на тази година. Колкото повече напредва годината, толкова по-малко ще бъдат неприятностите пред вас. Много любовни афери предстоят за свободните и то все неочаквани. Обвързаните ще имат възможността да раздвижат връзката си, ако излязат от рутината.

Свиня – Ще създавате нови контакти

Много нови контакти ще създадете през новата година на огнената маймуна. Сега имате пълна свобода, за да действате, както искате. Имате възможности за израстване, но не бива да забравяте другите, като трябва да помагате, щом ви се отдаде случай. Лесно ще очаровате противоположния пол, заради което цяла година ще се радвате на страст и романтика.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
бате Валко
бате Валко
08.02.2016 20:43
Какъв китайски календар бе хора?! Това си е български календар! Дори ЮНЕСКО го потвърждава! Нали Китай и Япония са били под българско владичество близо 200 години...
0
6