Посрещаме Китайската Нова година! Вижте какво предстои

Посрещаме Китайската Нова година! Вижте какво предстои

Вечерта на 7 срещу 8 февруари според китайския календар ще посрещнем Нова година. За източното летоброене 2016-та е покровителствана от червената огнена маймуна, което ще е на късмет за едни и ще крие опасности за други.

Маймуната в китайската митология е хитро животно и затова, ако искате успехи за делата си, ще се наложи да бъдете по-хитри и изобретателни в действията си. Използвайки ума си, по-лесно ще се справяте с трудностите.

Елементът на 2016 година е огън. Той ще носи късмет на хората, които са активни, смели и не се колебаят, а рискуват.

В деня, в който посрещаме китайската нова година, облечете нещо червено за късмет и благополучие, защото това ще е цветът за щастие и охолен живот през настоящата година.

2016-та е година за поемане на рискове. Време е да бъдем непокорни, а хората с гъвкав и остър ум ще бъдат най-доволни от годината на огнената маймуна.

Забравете за скучните си ежедневни дейности и се опитвайте да внесете повече разнообразие и забавления в деня си. Поемайте инициативата, но разчитайте и на близките си за помощ.

Посрещаме Китайската Нова година! Вижте какво предстои

Годината е благоприятна за стартирането на нов бизнес. Реализираните идеи ще носят носят икономическа удовлетвореност, особено ако са подплатени с щипка творчество.

Тази година е и година на образованието. Периодът е идеален, за да се запишете на нов курс и да повишите знанията си.

Предстои една жизнерадостна, прогресивна и подвижна година, през която може да се опълчим на наложените принципи и сами да създадем пътя, по който да вървим.

През 2016-та трябва да внимаваме за измами повече от обикновено, защото в годината на огнената маймуна мошениците, които искат да ни заблудят и оберат, са почти на всеки ъгъл.

За обвързаните годината на маймуната ще заплашва сериозната им връзка. Вероятно е някой от партньорите да изневери, понеже е неспособен да устои на изкушението.

За онези хора, които държат да останат свободни, ще предстоят множество любовни афери. Те няма да прераснат в сериозно обвързване, но ще донесат със себе си силен адреналин и приключения.

Годината може да е опасна за някои хора, понеже е прекалено непредвидима и авантюристична. Ще се наложи да се сбогувате с комфорта и уюта на познатото и да отправите поглед към нови хоризонти.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
вили
вили
09.03.2016 19:44
интересно
0
0