Ритуали за изчистване на кармата между близки хора

Карма

Интензивността на съвременния свят създава отровна среда, която натрупва слой след слой негативна енергия върху кармата. Спиритуалистите обясняват именно с това многобройните беди и конфликти, сполетяващи човечеството всеки ден.

Дори и най-великият гуру не може да излекува душевната болка на всички хора. Повечето специалисти, боравещи с добрите енергии на Космоса, твърдят, че едно добро начало към по-добър свят е да се изчисти първо кармата между близките хора. След това светът ще бъде променен.

В зависимост от връзката, която съществува между хората, спиритуалистите предприемат специфични ритуали за изчистване на натрупалата се негативна енергия върху кармата им.

Когато се изчиства кармата между съпрузи, братя, сестри, ритуалът трябва да се извършва между двама. В него не може да се включва трети роднина, защото това ще доведе до кармично преливане на негативна енергия в излишния в космическото съглашение.

Участниците взимат бели листове хартия и си ги поделят помежду си. На лявата страна се пишат проблемите, застанали между тях. От дясната страна се попълват несподелените истини, които тровят отношенията. След като това стане, всеки един от двамата трябва да прочете какво е написал на другия.

Скандал

Подобен е ритуалът за изчистване на кармата и при брачните партньори. Всеки от двамата трябва да опише обаче на листа хартия какви са били взаимоотношенията им от деня на запознанството им. От обратната страна на листа се изписват премълчаните тайни и скритите впечатления.

Листовете се разменят и всеки прочита написаното от партньора си. Ако нещо се премълчи и не се озове на листа, кармата ще остане неизчистена. За този ритуал е нужно време, за да може всеки един от брачната двойка да се сети за всички минали събития от съвместния живот.

Изчистването на кармата между деца и родители изисква ритуалът да се извършва винаги от дете и родител. Когато приключи, детето повтаря ритуала с другия родител.

В този случай текстовете в лявата и дясната страна на листа започват от момента на раждане на детето като спомен на родителя и от момента, в който детето има осъзнати спомени и ясни критерии за добро-зло, почтено-непочтено.

Общото и при трите ритуала е, че след като двете страни чуят какво са написали листовете, се изгарят, а след това се отправя молитва за мир. Пепелта се изхвърля на поляна при пълнолуние.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за защита,предпазване от негативна енергия,намиране и разваляне. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
0
0