Ставаме безсмъртни до 2050 година!
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ставаме безсмъртни до 2050 година!

Ставаме безсмъртни до 2050 година!

Ставаме безсмъртни до 2050 година!

До 2050 година хората ще станат безсмъртни. Тази прогноза на футуролог разбуни духовете на научното изложение Големия взрив в Лондон.

Д-р Иън Пиърсън от Великобритания изуми обществеността с прогнозата си за близкото бъдеще. Според него към средата на века хората ще имат способността да включват мозъците си в специално създадени за това компютри.

Така след физическата смърт на телата, съзнанието ще да продължава да съществува. То ще може да добие много различни идентичности. С помощта на новите технологии човек ще може да управлява много и различни антропологични тела.

Специалистът направи предсказанията си по време на тазгодишното научно изложение Големия взрив в Лондон. Според него научните достижения в близко бъдеще наистина ще успеят да направят хората безсмъртни. Те ще могат да продължат съществуването си дълго след биологичната си смърт.

Ако предсказанието на доктор Пиърсън се окаже правилно и хората станат безсмъртни, това неминуемо ще доведе до някои съществени промени в еволюционните процеси при хуманоидите.

Настоящето ще трябва да се съобрази с напредъка на технологиите. Дали обаче това ще е правилният подход за развитието на човешката раса, предстои тепърва да видим.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати