Изчистване на кармата чрез енергийни практики

Карма

Причина и обяснение на днешния забързан и изнервен свят, изпълнен със страх и агресия, могат да са кармичното страдание на хорските души и негативните външни енергии, измъчващи духовната същност на човечеството.

Въпреки привидната безпътица обаче има ефектна енергийна практика за аурично изчистване с помощта на енергията на Космоса, която може успешно да изчисти кармата.

Лечението протича под формата на мощен енергиен сеанс, след който се премахват блокажите на чакрите и човешкото тяло като цяло.

Колкото и сложно да изглежда на думи, целият процес протича само в рамките на 21 дена, а след него човек постига пълноценно общуване със своите духовни нива и успешно канализира добрата енергия на Космоса, която вече безпроблемно протича през него под формата на най-чиста светлина.

Технологията е измислена от рейки лечители преди столетия. Процесът на изцеление на фините тела се извършва с помощта на изключително любяща светлинна енергия, която се предава чрез мислите, молитвите към човешките енергийни полета и тела.

Чрез него се хармонизират физическото, етерното, астралното, менталното и духовно тяло и връзките между тях.

Медитация

По време на самия процес се отправя молба за свързване и активизиране на 12-те нишки на ДНК, което отваря път за изчистване на всички нива и за разширяване на човешките способности. С този процес душата успява до голяма степен да пречисти кармата си и да постигне извисяване.

Енергийното изчистване премахва влиянието върху човека от черни ритуали, магии, проклятия, включително родови от настоящи и минали животи, както и заклинания, хванали го в капани на болката, душевни разцепвания.

Мощната духовна практика прекратява обсебвания и обсебващи духове и създания и други негативни елементали. Чрез нея могат да се открият дори и негативни предмети в дома, както и хора от обкръжението, които крадат от енергията.

Важно е да се знае, че преди започването на самия ритуал, човек трябва да е постил в продължение на едно денонощие, а час преди началото той трябва да прекара в медитация, като се освободи от лошите мисли и насочи ума си към Космоса. Самият ритуал протича в рамките на 30 минути.

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Bozh
Bozh
31.01.2016 15:00
Къде е продължение на статията?
Какъв е самият ритуал ?
6
2