Трите зодии, които трудно ще забравите

Трите зодии, които трудно ще забравите

Мислене

Разделите са нещо нормално в наши дни. Хората достигат до момент във връзката си, в който усещат, че тя се е изчерпала и разделят пътищата си.

Скоро след това срещат друг партньор и напълно забравят за предишния. Има обаче три зодии, които ще ви е трудно да забравите. Те остават неизлечима следа в живота и съзнанието ви. Ето кои са те:

Рак. Раците са изключително потайни, което ги превръща в най-магнетичната зодия. Това им създава един мистериозен ореол, който привлича противоположния пол. Мили и внимателни, те никога не ограничават половинката си.

Раците са нежни любовници, които са готови да се раздават за близките и семейството си. Именно тези качества ще ви липсват, когато ги изгубите. Раците оставят след себе си празнина, която никой не може да запълни.

Телец. Домошарите на зодиака. Телец в дома е гаранция за винаги вкусна и топла гозба, чист и подреден дом и едно приятно чувство за уют.

Когато лампите изгаснат, те се превръщат в едни от най-страстните любовници, които някога сте срещали. Именно комбинацията от тези качества прави Телците толкова незабравими. Сред останалите им качества са добротата и авантюристичният дух.

Телец

Дева. Девите откликват на всяка молба. Нуждата да помагат на околните им е вродена и те изпитват удовлетворение само, когато направят добро. Зад миловидното изражение обаче те крият няколко лица и малцина са тези, които имат честта да опознаят всяко едно от тях.

Романтични и всеотдайни партньори, те са обвити в мистерия и тайни, което действа изключително възбуждащо. Готови са да прощават на партньора си и да го приемат обратно отново и отново.

Когато обаче решат, че е време да си тръгнат, нищо не може да ги спре. А за партньорите им остава само да въздишат по спомена за тях до края на живота си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 22:11
уика коя зодия си ,че приказваш така за другите ?Сякаш пък твоята е най-прекрасна.
6
0
уика
уика
19.03.2016 19:58
Телците са супер дърва в леглото, грам фантазия нямат... избягвам ги; девите пък ме дразнят с мизерното им меркантилно мислене и селския манталитетец да се закачат за авантичката; раците съм ги признала за мега психопати, така че ги отбягвам, щото не знаеш в един момент дали няма да изпадне в истерия и да ти вдигне мега скандал ей така без причина!
Всъщност сега като се замисля, тази статия е вярна, това са трите зодии, които никога не можеш да забравиш защото дълбоко са те отвратили!
32
33
рак
рак
13.02.2016 23:39
Вярно и за трите
30
5