Военни гониха НЛО над Нова Загора?

НЛО

Мистериозно събитие, забелязано тези дни у нас, привлече интереса на световни медии. Военни самолети са били забелязани да летят след неидентифициран летящ обект в небето над Нова Загора, България, информира вестникът Дейли мейл и предлага снимки.

Изданието се осланя на информация от конспиративни форуми, от която става ясно, че на изображенията е запечатан образът на летяща чиния, която се носи над военните летателни апарати. Форумци обясняват разпалено, че играта на котка и мишка между изтребителите и НЛО-то продължила око пет минути.

Това обаче не е единственото издание, коментиращо този необикновен случай. Същите снимки излязоха и в други електронни портали, които посочват, че фотосите са предоставени от читател и са направени до Нова Загора.

Според информацията на военните машини са преследвали летящата чиния в следобедните часове на 14-ти януари. Става ясно още, че самолетите са се намирали на ниска височина в землището над селата Загорци, Хан Аспарухово, Стоил Войвода и Загорци. Само за пет минути летящата чиния драстично променила своята посока, а изтребителите спретнали забележително шоу за зяпачите.

Извънземни

Преследването било забелязано от доста хора, така че в най-скоро време може би ще разберем малко повече за случая. Някои вече са повече от убедени, че несъмнено става въпрос за присъствие на извънземни обитатели. Това ни кара сериозно да се замислим дали ще се появят отново и ще опитат ли да осъществят връзка с нас.

Същевременно се появиха и мнения на много скептици. Според тях не става въпрос за никаква летяща чиния, а по-скоро за така наречените безпилотни летящи апаратчета, известни като дронове. Тези машинки нашумяха доста напоследък и започнаха да се използват широко в най-различни индустрии.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Он Увавио
Он Увавио
21.02.2016 21:43
Аз ги видях тия оня ден ги видях!!! В нащо село кацнаха и кат ги заклещихме в една уличка, и им викаме - Къв Хуй дирите в наше село БЕ!!! И единия високия кат каза на другия - ДА ИБА ЖИПИЕСА ДА ИБА!!! И са изпариха кат пръдня из гащи тея гадини мръсни бе!!!
1
0
Extraterrestrial
Extraterrestrial
01.02.2016 12:52
Abe mama vi deba typa kakyv daily mail te da ne sa kato vas vsqka statiq da im e 100% bullshit
0
0