Англичанка гадае с аспержи

Англичанка гадае с аспержи

Чували сме за гледане на кафе, карти, огледала и дори на пясък. А Джемайма Пакингтън нарича себе си първият британски аспержи-предсказател. Тя хвърля стръковете зеленчуци във въздуха и по това, как са паднали те, прави предсказанията си.

"Не винаги успявам да разгадая какво казват аспержите. Понякога падат на земята абсолютно спонтанно, а друг път разположението им дава поводи за интерпретация", разкрива част от работните си методи англичанката.

Пакингтън абсолютно точно предсказа победителят от британския Биг Брадър през 2008 г., докато нито един неин колега не успява да стори това.

Джемайма се занимава с този вид гадание от 9 г. И счита, че, ако на човек му е даден особен дар, то той трябва да се свъзползва от него.

Според предсказанията на британката, през следващата година премиерът на страната Гордън Браун ще загуби изборите, а икономиката на Великобритания ще продължи плавно да се влошава. Но това няма да попречи на някой от кралското семейство да се сгоди, най-вероятно самият принц Уилям. За съжаление над кралския двор е надвиснала сериозна болест и дори смърт на член на Уиндзорите. Британия ще страда от тропически температури през лятото.

Националният отбор на Англия пък ще си тръгне рано-рано от Световното по футбол в ЮАР – възможно е това да стане още след мачовете в групите. В по-добрия случай – след осминафиналите, смята Пакингтън.

Според нея "Оскарите" за 2010 г. ще отидат у Хелън Мирън и Джордж Клуни.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати