Месечната прогноза на нумерологията за януари

Нумерология

За да разберете какво ви е приготвила тъмната материя за месец януари, трябва да пресметнете личното си число според нумерологията. То се получава от сбора на датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Бъдете внимателни и чувствителни спрямо нуждите на околните. Въпреки че желаете да направите голяма стъпка напред, не може да обърнете гръб на приятелите и роднините. Най-добри резултати ще получите, ако работите заедно с колегите си. Може да се наложи да забавите малко, тъй като ще ви натресат някой млад, неопитен или предпазлив. Не се оплаквайте - този човек ще е готов да ви помогне на цената на всичко. Когато се наслаждавате на плодовете на труда си, бъдете сигурни, че ги споделяте с всички, които са допринесли за успеха. Щедростта ще ви отведе далеч през януари. Скъперници и завистници ще завиждат на постигнатото от вас.

2 - Изоставените проекти ви чакат. Въпреки че сте нетърпеливи за промяна, е добре преди това да подсигурите всички фронтове. Бъдете мили към хората, които са ви помогнали да стигнете дотук. Това, че сте напреднали повече от тях, не означава, че трябва да губите тези контакти. Хората, които срещате, докато се изкачвате по стълбицата на успеха, ще се появят отново в живота ви, когато най-малко очаквате. Уверете се, че сте изпълнили задълженията си и сте върнали всички заеми, ако сте взимали такива. Направете всичко по силите си, за да защитите добрата си репутация.

3 – През януари е важно да мислите практически. Въпреки че имате големи планове, те няма да се осъществят, ако не бъдат изградени на здрава основа. Това може да означава пестене на пари, извънредна работа или изкарването на допълнителен курс. Важното е да правите това, което е необходимо за стартирането на новите си начинания. Ще загубите ценна енергия, ако започнете да се хвалите с бъдещите си планове. Ако ви липсват познания или опит, за да достигнете целта си, по-добре бързо се справете с проблема. Хубавото е, че вие се учите бързо. Януари ще бъде един натоварен, но добре възнаграден месец.

4 - Пазете се от вземане на прибързани решения. Въпреки че вече е нова година, е важно да запазите добрите си взаимоотношения с околните, установени през изминалата. Ако решите да си тръгнете от работа без предупреждение, със сигурност ще си понесете последствията. Решите ли да приключите романтична връзка, то се постарайте да запазите приятелските отношения. Ще съжалявате за думите, изречени в изблик на гняв. Важното е да запазите дългогодишните приятелства. Връзките с миналото са сигурен трамплин за бъдещите проекти. Останете свързани с хората, които са ви познавали, когато сте били много по-различни от това, което сте днес.

5 - Участието в обществен проект ще ви бъде от полза през януари. Може да се почувствате отчуждени и изолирани. Социалните медии само ще влошат проблема. Това ще е реакция към поредица от изявление и снимки, които реално нямат никаква връзка с реалността и общуването с истинските хора. Вложете енергията си в кауза, която има значение за вас, като създаването на подслон за бездомни или животни или изграждането на нова беседка пред блока. Ще се наслаждавате на работата с колеги филантропи, които споделят загрижеността и идеите ви. Ако търсите любовта, ще я откриете в лицето на доста срамежлив и артистичен човек. Вие трябва да направите първата крачка.

6 - Готови сте да забавите темпото след изключително натоварения празничен сезон. Ще осъзнаете, че някои хора са привикнали към всеотдайността ви и готовността да отговаряте на всички искания за помощ. Време е да ги откажете от този навик. Не се чувствайте задължени да вдигате телефона при първото позвъняване и не отговаряйте мигновено на всяко съобщение, освен ако не е спешно. Дайте на близките си ясно да разберат, че някой ден и вие ще поискате услуга в замяна на всичко, което до момента сте направили за тях. Давайте си повече пространство и време за себе си. Ако искате да преоткриете личността си, резервирайте пътуване до дестинация, която предлага много почивка и релаксация.

Нумерологичен хороскоп

7 - Вместо да чакате другите да определят темпото, вие ще поемете лидерската роля. Бъдете прями, когато поставяте желанията си. Правете смели предложения и изработвайте плановете си в движение, още преди да сте получили разрешение за реализирането им. Колкото по-агресивни сте, толкова по-успешен ще е месеца за вас. Това ви поведение ще е доста учудващо за околните. Те са свикнали да ви виждат в изчакваща, смирена и тиха позиция. Времето за обсъждане обаче приключи. Вие сте във вихъра си и сте готови да превърнете мечтата си в реалност. Ако някога сте искали да започнете собствен бизнес, сега е моментът да го направите. Получаването на повече финанси от банката ще е лесно.

8 - През месец януари ще сте в състояние да споделите част от състоянието си с нуждаещите се. Ангажираните с хуманитарна дейност ще имат доста работа. Да дарите времето, енергията и ресурсите си за достойна кауза, ще ви накара да се почувствате по-свързан с човечеството. Израстването в кариерата и социалния статус изведнъж ще загубят стойност за вас. Ще е много по-лесно просто да се наслаждавате на предразположението на тъмната енергия към вас през целия януари. Освен това ще намерите и повече време, което да прекарвате с близките си и скъпи хора. Не се изненадвайте – този месец ще е пълен с приятни емоции - нещо, което отдавна не ви се е случвало.

9 - През януари ще ви обземе дух на новатор. Обмисляте вълнуваща промяна, но бяхте твърде срамежливи, за да говорите за нея по време на празниците. Сега вече сте се възстановили от тържествата и еуфорията около тях и ще сте по-склонни да излезете пред обществото с новата си концепция. По-предпазливите най-вероятно ще я отхвърлят веднага, но ще намерите един или двама мечтатели, които ще се заинтригуват от вашето предложение. Заедно може да стартирате успешен бизнес, благотворителна организация или артколектив. Не базирайте идеята си на модел, изработен от конкурентите. Време е за иновации, не за дублиране. Ако успеете да предложите нещо нови и свежо, ще постигнете невиждани успехи.

11 - Отворени сте да научите нови неща от надарен учител, който ще се появи в живота ви. Ако приемете предизвикателството, в крайна сметка може да решите да смените професията си. Придобиването на нови знания и умения няма да е лесно, но ще е доста стимулиращо. За вас през януари ще е по-важно да сте психически ангажирани, отколкото финансово обезпечени. Роднини и приятели ще ви предупредят да не правите внезапни промени в живота си. Те ви мислят доброто, но не осъзнават, че се нуждаете от растеж. Усмихнете се, бъдете мили, но не позволявайте на думите им да възпрепятстват плановете ви. Големите неща ще се случат само ако имате вяра в себе си. Отнасяйте се към неуспеха си като възможност да научите нещо. Положителната нагласа ще ви отведе по-далеч, отколкото всичките пари в банката.

22 - Смела идея ще владее съзнанието ви този месец. Хората ще се възхищават на отказа ви да изберете лесния път. Ако излезете от обвивката си, може да получите невероятно предложение за работа. Работата в компания, която възнаграждава работниците с иновативни идеи, ще извади най-доброто от вас. В миналото прекалено предпазливи мениджъри са спирали великите ви концепция. Новото място ще ви донесе увереност в собствените възможности. През януари много по-лесно ще завържете и романтична връзка, тъй като нищо не е по-привлекателно за отсрещния пол, от самочувствието с покритие. Когато сте на кръстопът, изберете неутъпкания път. Няма да сбъркате.

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари