Зодиите, на които не им е писано да са заедно

Зодиите, на които не им е писано да са заедно

На някои връзки просто не им е писано да просъществуват. Много неща могат да станат причина хората да се разделят - разстоянието, религията, убежденията, роднините и др.

Но понякога и зодиакалният знак, под който сме родени, може да предопредели неизбежната раздяла с партньора, защото на някои зодии просто не им е писано за бъдат заедно.

Представителите на зодия Овен никога няма да бъдат щастливи с някой, който е роден под зодия Близнаци, Дева или Риби. Упоритият и темпераментен Овен ще спори всекидневно с Близнаците, ще се дразни от прекалената сантименталност на Рибите и ще се вбесява от опитите на Девите да го променят.

Зодиите, на които не им е писано да са заедно

Телците не трябва да се влюбват в хора, родени под знака на Овен, Близнаци или Стрелец. Инатът на Овните и Телците прави връзката между тях невъзможна, а непостоянството на Близнаците е дразнещо дори за търпеливия Телец. Проблемът във връзката със Стрелците е тяхната прекалена независимост, която е неприемлива за Телците.

Близнаците никога няма да бъдат щастливи с някой Телец, Риби или Рак. Еднообразните Раци ще ги вбесяват, а силната чувствителност на Рибите ще ги притеснява в емоционален план.

Ракът няма да се примири с ревността на Овните, и променливостта на Близнаците. Няма да просъществува и връзката им със Стрелците.

Лъвовете не могат да имат стабилна връзка с Риби, защото рибите са доста обидчиви. Те не могат да бъдат заедно и с Козирог заради непрекъснатата борба за надмощие между двете зодии. Трябва да избягват и непостоянните Близнаци.

Девите нямат бъдеще с Овен заради неговия прекалено властен характер. Прекалено романтичните Везни дразнят прагматичните Деви, а Водолеите не са склони да се разделят с независимостта си.

Везните нямат бъдеще с прекалено традиционните Раци, както и с твърде мрачните Скорпиони. Връзката с емоционалните Деви също няма да просъществува дълго.

Зодиите, на които не им е писано да са заедно

Скорпионите и Овните ще се борят за надмощие и ще се ревнуват непрекъснато, мнителните Близнаци ще ги дразнят, а Стрелците няма да им предложат търсената сигурност във връзката.

Стрелецът няма шансове да създаде стабилно семейство с Телец, Рак и Дева. Един истински Стрелец няма да се примири с твърде обсебващата обич на Телеца, нито с твърде спокойния Рак, както и с непрекъснатата критика на Девите.

Козирогът няма шансове за дълга връзка с Овен, Близнаци и Стрелец, защото се отблъсква от нервността и нетърпението на Овена, както и постоянната нужда от промяна на Близнаците. А Стрелецът просто им противостои във всеки възможен аспект.

Не очаквайте Водолей и Телец да създадат семейство, защото Телецът няма да му осигури необходимата свобода. Водолеят и Ракът също няма да си паднат, защото спокойните Раци не подхождат на неспокойния темперамент на Водолеите, а Девите ги отблъскват със склонността си да критикуват партньорите си.

Рибите ще се потопят в дълбините от агресивното и нетактично поведение на Овните. Те не могат да имат и дълга връзка с невъздържаните и неразумни Близнаци, както и с грубияните, родени под знака на Лъв.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
муци
муци
26.01.2016 23:27
да ама откъде ги измисляте тея глупости с рак съм вече 10 год и се разбираме доста добре
6
0