Народни вярвания за привличане на пари

пари

Парите никога не стигат, дори и на милионерите. Ето защо откакто съществува човешкия род, се търсят всякакви начини за увеличаване на богатството и увеличаването на парите вкъщи.

Има десетки народни вярвания и суеверия за привличане на пари вкъщи, които нашите прародители стриктно са спазвали. Дали тези вярвания и ритуали ще ви донесат късмет е спорно, но от друга страна, по Коледа се случват чудеса и няма причина да не спазите поне някои от тях.

Правила за заемане на пари и търсене на увеличение на заплатата

Не бива да взимате пари назаем от близки или приятели във вторник. Ако ви се наложи вие да давате пари на заем, тогава непременно го направете рано сутринта. Всякакви парични операции, извършени след обяд, почти задължително ще се увенчаят с неуспех.

Увеличение на заплатата трябва да търсите в сряда през деня, защото тогава шансовете ви са най-големи. И още нещо, което може да ви се стори малко невероятно – давайте пари, за да имате пари.

Оставете заплатата да пренощува

Мъдрите хора са казали, че не бива веднага да харчите парите от заплатата, дори и да е трудно и да се налага веднага да платите някоя сметка. Това се прави, за да ви обикнат парите, които сте спечелили. Не бива да харчите нито стотинка и цялата сума трябва да пренощува поне една нощ в дома ви.

Не давайте на съседите си назаем хляб или сол

На всекиго може да се случи да забрави да купи някой продукт и тогава на помощ идват съседите. Въпреки че е човешко да си помагаме, ви препоръчваме да не давате на съседите си хляб или сол, защото тогава паричната сигурност ще напусне дома ви.

Не почиствайте трохите от масата с ръка, защото това е на сиромашия

Дръжте в джобовете на дрехите си пари дори когато не ги носите. Напълнете джобовете на дрехите, закачени на закачалка в гардероба, с монети и банкноти за берекет и финансова сполука. Също така се погрижете да нямате никакви скъсани джобове или паднали копчета.

По същата причина никога не трябва да държите портфейла си празен, важно е в него да останат някакви пари, пък били и само жълти стотинки.

За да има в дома ви пари, не трябва да държите метлата подпряна на стената, а трябва да я закачите някъде с дръжката надолу.

Финансовата сполука бяга от хора, които са спечелили нечестно парите си, откраднали са ги от някого или са ги получили по погрешка.

И на последно място, но не и по важност. Направете триъгълник от банкнота от 10 лева и го съхранявайте в най-малкото отделение на портфейла ви.

Заедно с него сложете и щастлива монета – миналогодишният късмет от питата за Бъдни вечер или пари, получени от добър човек.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати