Годишният хороскоп за 2016-та – Овен, Телец и Близнаци

Хороскоп

Овен – Предстоят големи промени и неочаквани изненади

2016 година за вас ще е пълна с големи промени и изненади. Лесно ще се справяте с появилите се проблеми, но има вероятност през тази година да приключите с приятелства, които и сега са охладнели.

Енергия и ентусиазъм няма да ви липсват. В работата ще затвърдите това, което сте постигнали през предходните години. Използвайте възможностите да бъдете по-инициативни и това ще се отрази на финансовото ви състояние. По-лесно през тази година ще реализирате идеите си, като бързо ще виждате техния резултат.

Овен

Успехи ще имате в образованието и пътуванията в чужбина.

Обвързаните ще се наложи по-често да се съобразяват с желанията на половинката си през тази година. През пролетта може да очаквате сътресения, но хората с дълги връзки ще запазят отношенията си. За необвързаните шансовете да срещнат подходящ човек са по-големи през втората половина от годината.

Телец – Работете усилено, за да нямате финансови проблеми

Не бъдете пасивни през 2016 година, за да реализирате възможностите си. С позитивна нагласа и креативност имате големи шансове Новата година да е напълно успешна за вас. Ако мързелувате и не предприемате нищо ново и различно, ще имате големи финансови грижи през втората половина от годината.

Телец

Хората с творчески професии ще израснат в кариерата. Пред тях ще се отворят много нови врати, които до момента не са забелязвали. Останалите трябва да изпълняват отговорно и докрай дадените ангажименти, за да не страдат от финансови затруднения.

Повече романтични и страстни мигове ви очакват през 2016-та.

Необвързаните през тази година имат шанса да срещнат точния човек, а при обвързаните ще цари хармония и разбиране.

Близнаци – Ще поемете по напълно нов път

Близнаци

2016-та ще е година от голямо значение за вас, защото в нейните рамки ще се появи обстоятелство, заради което ще тръгнете по изцяло нов път. Няма да ви е никак лесно с откриването на правилната посока, по която да поемете. Годината ще започне объркано и с големи дози нервно напрежение.

Жертва на това лутане могат да станат любовните взаимоотношения. Разочарования, изневери или ще осъзнаете, че до момента сте били заблудени, са промените, които може да очаквате в любовта. В отношенията ще се внесе повече яснота през последните месеци от годината.

Работата ще е бреме за вас в началото на годината, но с напредване на времето пречките пред вас ще падат и по-лесно ще изпълнявате задачите си. Късметът е на ваша страна в края на годината, като ще ви донесе допълнителни приходи.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати